Week van de Overgang bij Koffietijd

Hetty Crèvecoeur praat je helemaal bij over de overgang

barbara Kuiper

Barbara Kuiper
WhatsApp je vraag

Maandag - hoe werkt de overgang in het lichaam?

Maandag is de aftrap van de Week van de Overgang. Hetty Crèvecoeur, gezondheidsdeskundige A.Vogel, gaat met onder andere ervaringsdeskundigen Isa Hoes en Medina Schuurman en een gynaecoloog het gesprek aan. Vragen die besproken zullen worden zijn onder andere: hoe werkt de overgang in het lichaam? Wat zijn de effecten op je seksleven? En wat zijn juist de voordelen van de overgang?

Dinsdag - overgangstips van Hetty

Wil je graag tips ontvangen over wat je kan helpen tijdens de overgang? Kijk dan dinsdag naar Koffietijd. Hetty deelt haar overgangstips.

Woensdag - werken tijdens de overgang

Praten over de overgang blijft voor veel vrouwen lastig. Helemaal op het werk. Een aantal bekende dames die in de overgang zitten, schuiven aan om hierover te praten. Moet bijvoorbeeld de begintijd op het werk, voor vrouwen in de overgang later zijn? Of zijn er juist andere zaken waar we aan moeten denken?

Pop-up Overgangscafé met Isa Hoes en Medina Schuurman

Donderdag - pop-up Overgangscafé

Woensdag 10 april is het zo ver. Het allereerste pop-up Overgangscafé opent haar deuren in het Vondel CS in Amsterdam. Het café met Isa Hoes en Medina Schuurman voor vrouwen in de overgang. Hetty neemt je mee in een middag vol gezelligheid, informatie en inspiratie.

Vrijdag - stel je vragen over de overgang

Heb je nog vragen over de overgang? Stel ze op vrijdag aan de deskundigen van A.Vogel. Ze beantwoorden kijkersvragen (anoniem!) tijdens de uitzending. Daarnaast ontvang je nog een paar laatste tips van Hetty.

Laatste wijziging op deze pagina: 28-02-2019

Ontvang elke maand van A.Vogel tips voor een gezonde lifestyle.

tip

Ontvang elke maand van A.Vogel tips voor een gezonde lifestyle.

Schrijf je nu in >