background

WhatsApp met het A.Vogel informatiecentrum

neem gerust contact met ons op!

WhatsAppVragen worden binnen 2 uren tijdens kantooruren opgevolgd: maandag t/m vrijdag tussen 8.30 en 17.30 uur.

Hoe werkt het?

  1. WhatsApp moet uiteraard op uw mobiele telefoon of computer geïnstalleerd zijn.

  2. Download onze contactgegevens en voeg het toe aan uw contactenlijst. Of voeg ons WhatsApp servicenummer handmatig toe 06-10830781.

  3. Door de tekst ‘AAN’ te versturen als bericht geeft u aan dat wij met u mogen communiceren via WhatsApp en dat u akkoord gaat met onze privacy statement. Op de site van WhatsApp kunt u lezen wat zij doen met uw data.

  4. Vervolgens stelt u via WhatsApp uw vraag en we reageren op werkdagen uiterlijk binnen 2 uur.

Hoe gaan we om met uw gegevens?
A.Vogel gaat zorgvuldig om met uw gegevens en zorgt ervoor dat elke verwerking van gegevens voldoet aan de toepasselijke wet- en regelgeving.
A.Vogel kan gegevens van u verzamelen indien u via WhatsApp contact opneemt. A.Vogel gebruikt uw persoonsgegevens uitsluitend met de in het Privacy Statement omschreven doeleinden en zal alles in het werk stellen om de verzamelde persoonsgegevens te beschermen. Het is niet de bedoeling dat A.Vogel via WhatsApp bijzondere persoonsgegevens verzamelt, zoals informatie omtrent uw gezondheid. Wij wijzen u erop dat u door het ongevraagd verstrekken van bijzondere persoonsgegevens aan Biohorma B.V. uitdrukkelijk instemt met de verzameling van deze gegevens.

Laatste wijziging op deze pagina: 10-08-2018

Hoe zit dat...?

Waarom ontstaan de beste ideeën onder de douche?
’s Morgens sta je op, je neemt een douche en … ineens bedenk je de oplossing voor het probleem waar je gisteren de hele dag over zat te piekeren! Waarom juist op dat moment?

Lees hier waarom!
Exclusief op avogel.nl: garantie op 100% tevredenheid*

Ontvang elke maand van A.Vogel tips voor een gezonde lifestyle.

tip

Ontvang maandelijks handige tips en weetjes over gezondheid en lifestyle.

Schrijf je nu in >