Welkom in de gezondheidswereld van A.Vogel!

Natuur

De liefde voor de natuur en het geloof in de kracht ervan waren bij de pionier Alfred Vogel (1902 - 1996) altijd de essentie. Hieronder valt ook een gecontroleerde biologische teelt en het duurzaam omgaan met natuurlijke hulpbronnen.

Sluit venster

Holisme

De focus op natuurlijke middelen, voeding en voorlichting zijn gebaseerd op het uitgangspunt van Alfred Vogel dat gezondheid een holistisch begrip is. Een evenwichtige manier van leven, gezonde voeding en natuurlijke genezende producten ondersteunen het behoud of het herstel van de gezondheid.

Sluit venster

Handleiding voor zelfhulp

Alfred Vogel beschikte over een bijzondere gave om zijn kennis over te dragen. Met een tijdschrift, met vele succesvolle boeken over gezondheid en lezingen over de hele wereld droeg hij bij aan een beter begrip en kennis over de kracht van de natuur om gezond te blijven. Tegenwoordig behoren het online gezondheidsportal, een maandelijkse nieuwsbrief en aanwezigheid in de social media tot het informatieaanbod van A.Vogel.

Sluit venster

Verse planten

Al op jonge leeftijd begon Alfred Vogel met het maken van zijn preparaten van vers verwerkte planten. Deze kwaliteitsstap is en was een belangrijk verschil tussen A.Vogel en andere producenten.

Sluit venster

Fascinatie

Alfred Vogel wist mensen te boeien. Het vermogen om zijn enthousiasme op anderen over te brengen maakte Alfred Vogel tot een uniek persoon. Wie hem persoonlijk had meegemaakt kon niet anders dan gefascineerd raken door zijn persoonlijkheid. Zowel bij zijn lezingen als bij gesprekken met cliënten – zijn charisma was altijd en overal voelbaar

Sluit venster
Wist je dat

70% van de planten die we gebruiken voor de A.Vogel producten uit onze eigen tuinen bij ’t Harde komt?

Lees meer
Exclusief op avogel.nl: garantie op 100% tevredenheid*

Ontvang elke maand van A.Vogel tips voor een gezonde lifestyle.

tip

A.Vogel Wandeltocht op 29 juni: 5, 10, 20, 30 en 40 km!

Schrijf je nu in >