Lente, een nieuw begin...

Hetty Crèvecoeur
WhatsApp je vraag

Na maanden geteisterd te zijn door een gure oostenwind, is dan EINDELIJK de lente aangebroken. Die ellenlange winter werkte wél verbroederend. Was het stiekem niet fijn om samen volop te foeteren over welk koude-record nu weer gebroken was? Het weerbericht heb ik nog nooit zo aandachtig gevolgd. Maar de vogels wisten het al langer, die zijn niet gek. Ze registreren de draaiing van de aarde en de verandering van de stand van de zon. Vrieskou of niet, zij floten er al weken lustig op los, zelfs wanneer de volgende ijzige dag zich weer aankondigde. Maar het is lente! Tijd voor vernieuwing, nesten bouwen, doorgeven dat DNA! Ook bij de ‘grote A.Vogel’ weten ze het al lang; vernieuwing is de manier om te blijven bestaan en je gedachtegoed door te geven. Alfred Vogel was een bijzondere man die de natuurgeneeskunde voor een groot publiek toegankelijk heeft gemaakt. Bij menig huishouden stond en staat een ’kleine dokter’ in de kast. Zijn visie op gezondheid omvatte een totaalbeeld met pijlers als gezonde voeding, voldoende slaap, streven naar balans, aandacht en respect voor de natuur, plezier, vrienden en de universele kracht: liefde! Helemaal niet ouderwets, maar zelfs actueler dan ooit. Ik voel me zeer vereerd dat ik via dit blog het gedachtegoed van Alfred Vogel mag uitdragen en je wellicht kan inspireren om een gezonder en gelukkiger leven te leven. Elke dag is een nieuwe dag, een nieuwe jij. In de komende blogs vind je heerlijke recepten, handige tips, een blik op de actualiteit en natuurlijk nieuws vanaf het A.Vogel-front. Ik heb er zin in, laat de lente maar losbarsten!

Blogster Hetty

Mijn naam is Hetty. Als gezondheidsdeskundige ben ik gespecialiseerd in de relatie tussen lifestyle en gezondheid. Ik ben vaak op TV te zien bij Koffietijd en andere programma’s!

Blogster Barbara

Blogster barbaraHi! Ik schrijf als webredacteur van www.avogel.nl artikelen over de meest uiteenlopende onderwerpen die over gezondheid gaan. Lees je mee?

Blogster Marjolein

Hoi, ik ben Marjolein. En schrijf dagelijks ‘gezond leesvoer’ voor A.Vogel. Ken je bijvoorbeeld de A.Vogel nieuwsbrieven al? Dan ken je mij ook:-)

Laatste wijziging op deze pagina: 24-10-2017

Heb je een vraag of opmerking na het lezen van dit blog? Stel deze gerust...

Je kunt bij ons terecht voor al je vragen over de je gezondheid, A.Vogel-producten, de tuinen, of je bestelling in de webwinkel.

Neem contact met ons op!
Ontdek de Duivelsklauw!

Atrosan tabletten. Traditioneel kruidengeneesmiddel ter verlichting van milde gewrichtspijn en reumatische pijn. Lees voor gebruik de bijsluiter.

Atrosan tabletten
Hoe zit dat...?

Waarom ontstaan de beste ideeën onder de douche?
’s Morgens sta je op, je neemt een douche en … ineens bedenk je de oplossing voor het probleem waar je gisteren de hele dag over zat te piekeren! Waarom juist op dat moment?

Lees hier waarom!

Kracht uit de natuur

De natuur geeft ons alles wat we nodig hebben om onze gezondheid te behouden.

Ontdek de A.Vogel Tuinen!

Ontvang elke maand van A.Vogel tips voor een gezonde lifestyle.

tip

Ontvang maandelijks handige tips en weetjes over gezondheid en lifestyle.

Schrijf je nu in >