Blog 1 van supermama Peggy: "goede timing voor een weerstandspakket"

Kinderen

Krista van der Horst

Krista van der Horst
WhatsApp je vraag

Normaal gesproken grijp ik meteen naar de reguliere medicijnen: neusspray, keeltabletten, pijnstillers enz. Als je bedrijfsleidster bent, heb je namelijk helemaal geen tijd om ziek te zijn. En als moeder al helemaaaaal niet. Plus: als de bedrijfsleidster van een drogisterij met een neus vol snot vertelt wat er allemaal werkt bij verkoudheid, merk ik dat mensen me toch niet zo snel serieus nemen..

In de winkel merk ik dat veel mensen nu kwakkelen met hun weerstand en ook een zere keel hebben.  Juist dan is zo’n verwarmende Echinaforce Hot Drink wel fijn, merk ik. Een lepel honing er doorheen, lekker! De keelspray is ook makkelijk en verfrist ook nog. Daardoor voelt het meteen beter.
Ik merkte zelf dat mijn stem weer terugkwam. Maar hij blijft gevoelig, als ik iets te lang bij de kassa sta, valt hij weer weg. Of zou het komen van het avondje uiteten met mijn rolschaatsclubje en ik weer overal bovenuit wilde komen? Of omdat ik was gaan stappen met vriendinnen en met alle oude Metal nummers ‘meezong'? Of omdat ik mee schreeuwde met de rest van de kinderen toen Danny en ik samen met Nova Isis naar een toneelstuk over een Pepernotenfabriek waren geweest…?

Ach ja, redenen genoeg dus.

Ik ga nog maar eens een extra rondje wandelen met ons hulppietje. Wat extra weerstand opbouwen kan duidelijk geen kwaad.

Groetjes, mama Peggy

Nog even kennis maken met de 3 supermama's?
Wat doe jij voor een goede weerstand? Praat mee!
Of lees het eerste blog van Supermama Gré.

Blogster Hetty

Mijn naam is Hetty. Als gezondheidsdeskundige ben ik gespecialiseerd in de relatie tussen lifestyle en gezondheid. Ik ben vaak op TV te zien bij Koffietijd en andere programma’s!

Blogster Barbara

Blogster barbaraHi! Ik schrijf als webredacteur van www.avogel.nl artikelen over de meest uiteenlopende onderwerpen die over gezondheid gaan. Lees je mee?

Blogster Marjolein

Hoi, ik ben Marjolein. En schrijf dagelijks ‘gezond leesvoer’ voor A.Vogel. Ken je bijvoorbeeld de A.Vogel nieuwsbrieven al? Dan ken je mij ook:-)

Laatste wijziging op deze pagina: 19-06-2017

Heb je een vraag of opmerking na het lezen van dit blog? Stel deze gerust...

Je kunt bij ons terecht voor al je vragen over de je gezondheid, A.Vogel-producten, de tuinen, of je bestelling in de webwinkel.

Neem contact met ons op!
Ontdek de Duivelsklauw!

Atrosan tabletten. Traditioneel kruidengeneesmiddel ter verlichting van milde gewrichtspijn en reumatische pijn. Lees voor gebruik de bijsluiter.

Atrosan tabletten
Hoe zit dat...?

Waarom ontstaan de beste ideeën onder de douche?
’s Morgens sta je op, je neemt een douche en … ineens bedenk je de oplossing voor het probleem waar je gisteren de hele dag over zat te piekeren! Waarom juist op dat moment?

Lees hier waarom!

Kracht uit de natuur

De natuur geeft ons alles wat we nodig hebben om onze gezondheid te behouden.

Ontdek de A.Vogel Tuinen!
Exclusief op avogel.nl: garantie op 100% tevredenheid*

Ontvang elke maand van A.Vogel tips voor een gezonde lifestyle.

tip

Ontvang maandelijks handige tips en weetjes over gezondheid en lifestyle.

Schrijf je nu in >