Een eenvoudige salade met sperziebonen, sjalotjes en pijnboompitten. Waarom grill je je sperziebonen niet als alternatief voor stomen - perfect bij een zomerse barbecue.
1. Breng een pan water aan de kook, voeg de bonen toe en laat 5 minuten koken.
2. Verhit ondertussen de olie in een koekenpan, en bak de sjalotjes en knoflook zachtjes.
3. Laat de bonen uitlekken en voeg ze aan de pan toe. Bak 2 minuten.
4. Neem de pan van het vuur en roer de noten en zaden erdoor.
5. Kruid met Herbamare® Original kruidenzout en peper, en serveer.
Rachel is een enthousiaste kok die er plezier in heeft gezonde maaltijden en lekkernijen te maken voor haar vrienden en familie. En nu kan ook jij meegenieten!
Bezoeker | 29 juni 2017
Bezoeker J. | 28 juli 2016
100% natuurlijke smaakmaker. Eenmaal in huis, altijd verkocht!
Schrijf je dan in voor onze maandelijkse nieuwsbrief!
Een gezond dagje uit - de oorsprong van de A.Vogel producten