Het unieke van A.VogelPure plantkracht

In de A.Vogel tuinen op de Veluwe zaaien, kweken en oogsten we planten voor de producten van A.Vogel. Dat doen we ecologisch, want we houden onze ingrediënten graag zo puur mogelijk. Na de oogst verwerken we onze planten vers om de actieve werkstoffen uit de planten te behouden. We weten dat verse, ecologische ingrediënten jou veel te bieden hebben. Daarom kweken wij in de A.Vogel tuinen planten die de basis zijn van veel A.Vogel producten.

Actieve werkstoffen

Bij A.Vogel maken we natuurlijke zelfzorgproducten. De planten die in de ecologische A.Vogel tuinen op de Veluwe groeien, verwerken we in veel van onze producten. Jaarlijks oogsten onze tuinmedewerkers zo’n 50.000 kilo planten op het moment dat de plant de hoogste concentratie aan werkstoffen bevat. De kwaliteitsmedewerkers van het laboratorium testen dit uitvoerig. Direct na de oogst verwerken we de planten en maken we er hoogwaardige producten van. Door voortdurend onderzoek weten we dat planten vol actieve werkstoffen zitten. Dat fascineert ons. Hierdoor zijn we altijd op zoek naar hoe we de kracht van de natuur kunnen gebruiken in nieuwe toepassingen voor jouw gezondheid.

A.Vogel tuinen

Alles wat we in de A.Vogel tuinen doen, doen we met de grootste passie voor de natuur en jouw gezondheid. Zo kweken we al onze planten uitsluitend ecologisch, zonder kunstmest en chemische bestrijdingsmiddelen. Dat doen we om de natuur te sparen en onze ingrediënten zo zuiver mogelijk te houden. De meeste planten groeien hier namelijk niet voor de sier, maar zijn de basis voor onze producten. De A.Vogel tuinen zijn het hele jaar door te bezoeken. Hier kan je zelf de pure plantkracht ervaren.

Onze producten

De natuurlijke producten van A.Vogel zijn met de grootste zorg en volgens de nieuwste wetenschappelijke inzichten gemaakt om jouw gezondheid te ondersteunen. Wij blijven graag dicht bij de natuur en willen pure producten aanbieden, zonder onnodige toevoegingen en bewerkingen. Daarom maken wij al onze producten zonder synthetische geur-, kleur- of smaakstoffen. Daarnaast is alles ook dierproefvrij; van crèmes tot en met tabletten.

Laatste wijziging op deze pagina: 04-07-2024

Elke maand een heerlijk gezond recept in je mailbox?

Schrijf je dan in voor onze maandelijkse nieuwsbrief!

Schrijf je in!

De A.Vogel Tuinen

Een gezond dagje uit - de oorsprong van de A.Vogel producten

Bekijk de film!

Meld je nu aan! Gratis nieuwsbrieven en specials van A.Vogel

Inspiratie voor een gezond leven!

Doe de hooikoorts test

Ontvang elke maand van A.Vogel tips voor een gezonde lifestyle.

tip

Ontvang elke maand van A.Vogel tips voor een gezonde lifestyle.

Schrijf je nu in >