Een fijn recept voor als je weinig tijd hebt, maar wel gezond wilt eten. Daarnaast is dit recept ook erg lekker als afwisseling van het bammetje in de middag. Frittata is een soort omelet, maar dan met extra veel vulling. In dit recept zijn lekker veel groenten toegevoegd, zodat het goed vult.
1. Snijd 2 cm van de onderkant van de asperges af en snijd vervolgens in 3 delen. Breng water aan de kook en kook de asperges en de doperwten 2 minuten.
2. Klop de eieren los en meng de kruidenmix er doorheen.
3. Verhit de olijfolie in een ruime koekenpan. Verdeel de asperges en doperwten gelijkmatig over de pan. Giet de losgeklopte eieren erover. Bak de frittata 25 minuten op laag vuur met een deksel op de pan.
4. Maak ondertussen de salade. Halveer de cherrytomaten en meng met de rucola, pijnboompitten en balsamico crème.
5. Garneer de frittata met de parmaham en verse basilicum. Serveer met de rucola salade.
Ik hoop dat je dit recept ook gaat uitproberen! En als je dat doet, tag deze afbeelding dan op Pinterest met #Avogelrecepten, zodat iedereen kan meegenieten!
100% natuurlijke smaakmaker. Eenmaal in huis, altijd verkocht!
Schrijf je dan in voor onze maandelijkse nieuwsbrief!
Een gezond dagje uit - de oorsprong van de A.Vogel producten