Is het de tijd van de asperges? En kun jij ook geen genoeg krijgen van het witte goud? Dan moet je deze kruidenfrittata eens uitproberen. De zelfgemaakte Nederlandse kruidenmix geeft het gerecht extra smaak. Naast dat het gezond is, is het gemakkelijk klaar te maken en staat het binnen 30 minuten op tafel. Erg lekker in combinatie met een frisse, groene salade.
1. Schil de asperges en verwijder de uiteinden. Maak de aardappelen schoon en snijd ze in partjes. Pel en snipper het sjalotje.
2. Breng een pan water aan de kook en kook de asperges en aardappelen 5 minuten.
3. Meng voor de kruidenmix de Herbamare Original, het mosterdzaad, de nootmuskaat, de kruidnagel en het laurierblaadje.
4. Verhit een scheutje olijfolie in een koekenpan en fruit het sjalotje. Voeg de spinazie toe en wacht tot deze geslonken is.
5. Kluts de eieren en meng de kruidenmix hier doorheen. Voeg de geraspte kaas, gekookte asperges, gekookte aardappelen en het spinaziemengsel toe.
6. Verhit een scheutje olijfolie in een grote koekenpan en bak de frittata op laag vuur met een deksel op de pan. Zodra het eimengsel gestold is, de frittata voorzichtig omdraaien met behulp van een bord.
7. Trek de bladeren van de sla los en meng deze met een scheutje olijfolie en eventueel een snufje Herbamare Original.
8. Serveer de frittata met de frisse salade.
Ga je het recept uitproberen? Laat ons weten wat je van het gerecht vindt. Geef een waardering op deze pagina en deel je foto op Instagram met de hashtag: #HITM. Voor meer Herbamare in the mix gerechten, bezoek onze gezonde receptenpagina of schrijf je hier in voor de maandelijkse nieuwsbrief waarin je elke maand een heerlijk en gezond recept ontvangt.
Bezoeker I. | 13 juni 2019
100% natuurlijke smaakmaker. Eenmaal in huis, altijd verkocht!
Schrijf je dan in voor onze maandelijkse nieuwsbrief!
Een gezond dagje uit - de oorsprong van de A.Vogel producten