Deze mooie knapperige aardappelkoekjes zijn ideaal voor de lunch of een lichte maaltijd, makkelijk te maken en smaken fantastisch met dun gesneden gerookte zalm!
1. Kook de aardappelen gedurende 20 minuten tot ze heel zacht zijn. Haal ze dan van het vuur en laat ze iets afkoelen.
2. Voeg het boekweitmeel toe, klop de overige ingrediënten en meng alles door elkaar.
3. Laat 30 minuten afgedekt intrekken.
4. Maak ondertussen de chutney. Ontpit de papaja, schil deze, hak deze grof en doe dit in een kom. Was de koriander goed, snijd de bladen en stelen af. Voeg de rest van de ingrediënten voor de chutney toe, meng het geheel goed met een vork en prak de papaja. Hoewel de saus in het begin dun lijkt, wordt deze na ongeveer 30 minuten een beetje dikker.
5. Verhit 2 tot 3 eetlepels olie in een pan met antiaanbaklaag. Plaats kleine porties aardappeldeeg in de hete olie en plet met de achterkant van een lepel.
6. Bak aan beide kanten op laag vuur totdat een korst wordt gevormd.
7. Direct serveren.
Serveren met salade of geroosterde groenten.
Irene is een gepassioneerde, talentvolle kok en banketbakker die bekend staat om haar heerlijke taarten, hartige soepen en gezonde, voedzame recepten.
Bezoeker H. | 10 februari 2021
Bezoeker H. | 19 januari 2017
Bezoeker H. | 19 januari 2017
100% natuurlijke smaakmaker. Eenmaal in huis, altijd verkocht!
Schrijf je dan in voor onze maandelijkse nieuwsbrief!
Een gezond dagje uit - de oorsprong van de A.Vogel producten