Soep is altijd een goed idee! Helemaal als je een drukke week voor de boeg hebt. Je kunt gemakkelijk een grote hoeveelheid maken en wat over is invriezen of de volgende dag als lunch eten. Deze tomaten-paprikasoep heeft een heerlijke volle smaak en is lekker snel klaar.
1. Snipper de uien, snijd de tomaten en paprika's in blokjes.
2. Verhit een scheutje olijfolie in een soeppan en bak de uit, tomaat en paprika 2 minuten. Voeg nu de groentebouillon toe, plaats een deksel op de pan en kook de soep 15 minuten.
3. Meng het gehakt met de kruidenmix en rol er kleine balletjes van.
4. Pureer de soep met een staafmixer. Voeg de gehaktballetjes toe en kook 10 minuten zachtjes.
5. Verdeel de soep over de kommen en schep er per kom 1 eetlepel Griekse yoghurt bovenop.
Ik hoop dat je dit recept ook gaat uitproberen! En als je dat doet, tag deze afbeelding dan op Pinterest met #Avogelrecepten, zodat iedereen kan meegenieten!
100% natuurlijke smaakmaker. Eenmaal in huis, altijd verkocht!
Schrijf je dan in voor onze maandelijkse nieuwsbrief!
Een gezond dagje uit - de oorsprong van de A.Vogel producten