background

Eet je gezond met A.Vogel recepten

Quinoasalade

  • Tijd:  min
    Bereiden:  min
  • Makkelijk
  • 2 p.

Deze quinoasalade is een geweldig en voedzaam bijgerecht voor bij elk visgerecht. Het is een lekker en glutenvrij alternatief.

Quinoasalade
  • Tijd: 10 min
  • Bereiden: 15 min
  • Makkelijk
  • 2 p.
Quinoasalade

Ingrediënten

Quinoasalade

  • 1 kopje quinoa
  • 1 rode ui, in kleine stukjes gesneden
  • 6 kerstomaatjes, in kwarten
  • 1 gele paprika, in kleine stukjes gesneden
  • 2 theelepels verse koriander, versnipperd
  • zwarte peper, om te kruiden
  • een paar blaadjes basilicum om te garneren

Hoe maak je quinoasalade?

1. Kook de quinoa ongeveer 15 minuten tot het zacht is.

2. Meng de rest van de ingrediënten door de quinoa en het gerecht is klaar om te serveren.

Bron van gezondheid

  • glutenvrij
  • bevat alle essentiële aminozuren
  • goede bron van de B-vitamines
Quinoasalade

Rachel is een enthousiaste kok die er plezier in heeft gezonde maaltijden en lekkernijen te maken voor haar vrienden en familie. En nu kan ook jij meegenieten!

Wil je ook wekelijks op donderdag de heerlijkste gezonde recepten direct in je mailbox ontvangen? Schrijf je dan in voor de speciale nieuwsbrief!

 

Elke week een heerlijk gezond recept in je mailbox?

Wil je ook wekelijks op donderdag de heerlijkste gezonde recepten direct in je mailbox ontvangen? Schrijf je dan in voor de speciale "eet je gezond nieuwsbrief"!

Schrijf je in!
Gratis A.Vogel Vitamine D3 bij je bestelling

Ontvang elke week gratis lekkere en gezonde recepten in je mail

tip

Ontvang wekelijks gratis gezonde recepten

Inschrijven >>