background

Eet je gezond met A.Vogel recepten

Indiase kippensoep met bloemkool

  • Tijd:  min
  • Soep
  • 4 p.

De Indiase keuken is toch wel een favoriet. Helemaal als je gerechten als deze in ongeveer 15 minuten klaar hebt. De kokosmelk maakt de soep lekker romig en de zelfgemaakte Indiase kruidenmix geeft extra smaak.

  • Tijd: 15 min
  • Bereiden: min
  • Soep
  • 4 p.
Indiase kippensoep met bloemkool

Ingrediënten

Indiase kippensoep met bloemkool

  • 600 gram bloemkool
  • 1 liter kippenbouillon
  • 200 ml kokosmelk
  • 350 gram kipdijfilet
  • 400 gram linzen
  • 1 eetlepel olijfolie

Kruidenmix

  • 1 theelepel Herbamare® Spicy
  • 2 theelepels kurkuma
  • 1 theelepel gemalen komijn
  • 1 theelepel gemalen kaneel
  • 1 theelepel gemalen korianderzaad

Hoe maak je deze Indiase kippensoep met bloemkool?

1. Snijd kleine roosjes van de bloemkool. Laat de linzen uitlekken. Snijd de kipdijfilet in kleine blokjes.

2. Verhit de olijfolie in een soeppan. Bak de kipdijfilet en de kruidenmix kort.

3. Voeg de bloemkool, kippenbouillon, kokosmelk en linzen toe. Kook het geheel nog 10 minuten.

Ik hoop dat je dit recept ook gaat uitproberen! En als je dat doet, tag deze afbeelding dan op Pinterest met #Avogelrecepten, zodat iedereen kan meegenieten!

Indiase kippensoep met bloemkool

waarderingen

Schrijf een recensie

10

Bezoeker M. | 26 maart 2024

Algehele tevredenheid

10

Bezoeker E. | 12 februari 2024

Algehele tevredenheid

8

Bezoeker H. | 9 februari 2024

Algehele tevredenheid

 

Elke maand een heerlijk gezond recept in je mailbox?

Schrijf je dan in voor onze maandelijkse nieuwsbrief!

Schrijf je in!

Meld je nu aan! Gratis nieuwsbrieven en specials van A.Vogel

Inspiratie voor een gezond leven!

Het mooiste stukje natuur ben je zelf

Ontvang elke maand van A.Vogel tips voor een gezonde lifestyle.

tip

Ontvang elke maand van A.Vogel tips voor een gezonde lifestyle.

Schrijf je nu in >