Wil je zelf pizza maken, zonder dat het te veel moeite kost? Deze vegetarische variant met naanbrood als bodem staat zo op tafel. Met de Indiase Herbamare in the mix kruiden breng je de groenten voor op je naanpizza op smaak. Ideaal gerecht als je 's avonds een keer haast hebt of geen zin hebt om te koken. Het staat binnen 30 minuten op tafel.
1. Verwam de oven voor op 200°C.
2. Mix de Herbamare Spicy, de koriander, komijn, kurkuma en kaneel door elkaar.
3. Pel en pers de knoflook. Snijd de paneer in stukjes en rasp de gember. Snijd de aubergines over de lengte in plakken en besprenkel deze met olijfolie.
4. Verhit een grillpan of koekenpan en grill of bak de plakken aubergine.
5. Verhit een scheutje olie in een diepe pan. Fruit de knoflook samen met de gember. Voeg de paneer toe en roerbak 2 minuten. Voeg dan beetje bij beetje de spinazie toe totdat deze is geslonken. Voeg tot slot de kruidenmix en de boerenkool toe en bak dit nog 3 minuten mee.
6. Bestrijk de naanbroden royaal met ricotta. Beleg ze vervolgens met de plakken aubergine, de helft van de paneer en de helft van de groente. Bak ze nu in de voorverwarmde oven in 8 minuten goudbruin.
7. Verdeel de naanpizza's over de borden en serveer met de overige paneer en groenten.
Extra lekker met chili flakes!
Bekijk meer Herbamare in the mix recepten
Ga je ook het recept uitproberen? Deel dan je foto op Instagram met de hashtag: #HITM.
100% natuurlijke smaakmaker. Eenmaal in huis, altijd verkocht!
Bestel Herbamare online!Schrijf je dan in voor onze maandelijkse nieuwsbrief!
Schrijf je in!