Deze mooie lichte gratin, heerlijk rijk en vol van smaak, met geroosterde groenten en geitenkaas, is gemakkelijk en snel te maken. Je kunt alle seizoensgroenten gebruiken die je wilt gebruiken, dus het is makkelijk en veelzijdig!
1. Verwarm de oven voor op 200°C.
2. Snijd de wortelen en courgettes in plakken van ½ cm dik. Snijd de broccoli in roosjes. Stoom de groenten afzonderlijk, en zorg dat ze krokant blijven. Leg ze vervolgens in ijswater en laat ze dan uitlekken.
3. Meng de rozemarijn met olie en Herbamare® Original kruidenzout. Voeg de groenten hieraan toe en meng dit goed. Snijd de tomaten en kaas in heel dunne plakjes. Schik deze vervolgens dakpansgewijs in een ovenschaal. Besprenkel dan met honing en olie.
4. Bak de gratin 15 minuten op het bovenste rooster van de voorverwarmde oven tot de kaas gesmolten is.
Rachel is een enthousiaste kok die er plezier in heeft gezonde maaltijden en lekkernijen te maken voor haar vrienden en familie. En nu kan ook jij meegenieten!
100% natuurlijke smaakmaker. Eenmaal in huis, altijd verkocht!
Schrijf je dan in voor onze maandelijkse nieuwsbrief!
Een gezond dagje uit - de oorsprong van de A.Vogel producten