Tempeh is een fijne vleesvervanger die ook nog eens erg gezond is. In dit recept marineer je de tempeh met sojasaus en zelfgemaakt Indiase kruidenzout. Schep dat samen met groenten, noodles en cashewnoten op een bord en je hebt een heerlijke vegetarische maaltijd.
1. Snijd de tempeh in blokjes. Meng de helft van de sojasaus, de olijfolie en de zelfgemaakte Indiase kruidenmix met de tempeh blokjes. Laat dit 10 minuten marineren.
2. Maak de spruiten schoon, halveer en kook ze 6 minuten totdat ze beetgaar zijn.
3. Snijd de paprika's in blokjes en snipper de ui.
4. Verhit de olijfolie in een wok en fruit de ui. Voeg de paprika, tempeh en spruiten toe en bak 5 minuten op matig vuur.
5. Bereid de noodles volgens de aanwijzingen op de verpakking. Verdeel de noodles over de kommen en schep hier de groente met tempeh bovenop. Garneer met de cashewnoten en de rest van de sojasaus.
Ik hoop dat je dit recept ook gaat uitproberen! En als je dat doet, tag deze afbeelding dan op Pinterest met #Avogelrecepten, zodat iedereen kan meegenieten!
100% natuurlijke smaakmaker. Eenmaal in huis, altijd verkocht!
Schrijf je dan in voor onze maandelijkse nieuwsbrief!
Een gezond dagje uit - de oorsprong van de A.Vogel producten