Dol op pasta? Dan is dit een gezond alternatief! De spaghetti in dit gerecht maken we van courgette, wat veel beter is voor de bloedsuikerspiegel dan gewone pasta.
1. Snijd de paddenstoelen in dunne plakjes en meng deze in een kom met de olijfolie, knoflook, citroensap, geraspte citroenschil en de tijmblaadjes. Meng dit goed door elkaar. Bak het mengsel vervolgens circa 4 minuten in een pan en doe het dan terug in de kom.
2. Was de courgettes en snijd deze met een kaasschaaf in lange repen. Verhit in dezelfde pan die je voor de paddenstoelen hebt gebruikt wat roomboter en roerbak de courgettes circa 3 minuten, tot ze zacht zijn geworden.
3. Voeg de courgette toe aan het paddenstoelenmengsel en schep goed om. Breng op smaak met Herbamare kruidenzout en peper. Snijd de peterselie in kleine stukjes en voeg deze als laatste toe aan het mengsel.
Ik hoop dat je dit recept ook gaat uitproberen! En als je dat doet, tag deze afbeelding dan op Pinterest met #Avogelrecepten, zodat iedereen kan meegenieten!
Dit recept is van Hetty. Hetty houdt zich als gezondheidsdeskundige al 15 jaar intensief bezig met gezondheid, gezonde voeding en lifestyle.
Bezoeker S. | 24 augustus 2020
Bezoeker M. | 22 augustus 2020
Bezoeker C. | 21 augustus 2020
100% natuurlijke smaakmaker. Eenmaal in huis, altijd verkocht!
Schrijf je dan in voor onze maandelijkse nieuwsbrief!
Een gezond dagje uit - de oorsprong van de A.Vogel producten