background

Eet je gezond met A.Vogel recepten

Bambu®-mousse

  • Tijd:  min
  • Makkelijk
  • 1 p.

Ik voeg graag Bambu® poeder aan mijn desserts toe, en dit is één van mijn favorieten. De mousse is zo licht en schuimig - een heerlijk zoete manier om een maaltijd af te sluiten.

Bambu®-mousse
  • Tijd: 10 min
  • Bereiden: min
  • Makkelijk
  • 1 p.
Bambu®-mousse

Ingrediënten

Bambu®-mousse

  • 2 eierdooiers
  • 3 eetlepels bruine suiker
  • 2 eetlepels Bambu® poeder
  • ¾ kopje slagroom en 2 eiwitten (geklopt tot stijve pieken zijn gevormd)
  • cacao
  • Kirsch

En natuurlijk met:

Hoe maak je Bambu®-mousse?

1. Klop de eierdooiers en de suiker.

2. Voeg Kirsch (naar smaak) en Bambu® poeder toe.

3. Voeg de slagroom en het opgeklopte eiwit toe.

4. Doe het mengsel in aparte bekers en bestrooi ze met cacao.

5. Zet het in koelkast tot ze stevig en en goed gekoeld zijn.

 Bron van gezondheid

  • cafeïnevrij
  • rijk aan vezels
  • gezonde vitaminen en mineralen
Bambu®-mousse

Irene is een gepassioneerde, talentvolle kok en banketbakker die bekend staat om haar heerlijke taarten, hartige soepen en gezonde, voedzame recepten.

 

Elke maand een heerlijk gezond recept in je mailbox?

Schrijf je dan in voor onze maandelijkse nieuwsbrief!

Schrijf je in!

Meld je nu aan! Gratis nieuwsbrieven en specials van A.Vogel

Inspiratie voor een gezond leven!

Het mooiste stukje natuur ben je zelf