background

Eet je gezond met A.Vogel recepten

Bambu®- en mandarijntiramisu

  • Tijd:  min
    Bereiden:  min
  • Makkelijk
  • 12 p.

Om een fruitige, pittige en romige draai te geven aan het klassieke Italiaanse dessert, gebruik ik graag cafeïnevrij Bambu® poeder en stukjes mandarijn in plaats van espresso.

Bambu®- en mandarijntiramisu
  • Tijd: afkoelen - 120 min
  • Bereiden: 15 min
  • Makkelijk
  • 12 p.
Bambu®- en mandarijntiramisu

Ingrediënten

Bambu®- en mandarijntiramisu

  • ong. 100 gram lange vingers
  • 3 eetlepels Bambu® poeder
  • 100 ml heet water
  • 250 gram mandarijnen
  • 60 gram mascarpone
  • 60 gram kwark
  • 60 gram bruine suiker
  • chocoladepoeder
  • 3 eetlepels mandarijn- of koffielikeur

En natuurlijk met:

Hoe maak je Bambu®- en mandarijntiramisu?

1. Leg een laagje lange vingers in een ovenschaal. Los de Bambu® poeder op in het hete water en voeg de likeur toe. Giet dit over de lange vingers en laat het absorberen.

2. Meng de kwark, mascarpone en suiker tot een gladde massa. Snijd de mandarijnen in kleine stukjes en roer deze erdoor. Verdeel het mengsel over de lange vingers. Laat ten minste 2 uur afkoelen.

3. Strooi voor het opdienen chocoladepoeder over het geheel.

 Bron van gezondheid

  • cafeïnevrij
  • rijk aan vezels
  • gezonde vitaminen en mineralen
Bambu®- en mandarijntiramisu

Irene is een gepassioneerde, talentvolle kok en banketbakker die bekend staat om haar heerlijke taarten, hartige soepen en gezonde, voedzame recepten.

 

Elke maand een heerlijk gezond recept in je mailbox?

Schrijf je dan in voor onze maandelijkse nieuwsbrief!

Schrijf je in!

Meld je nu aan! Gratis nieuwsbrieven en specials van A.Vogel

Inspiratie voor een gezond leven!

Het mooiste stukje natuur ben je zelf