background

Eet je gezond met A.Vogel recepten

Bambu®-caramel-cheesecake

  • Tijd:  min
  • Makkelijk
  • 6 p.

Wie houdt niet van cheesecake? Dit recept, een favoriet van veel gezinnen, combineert de soepele smaak van Bambu® poeder met de zoete smaak van toffee en roomkaas voor een uiterst smakelijke traktatie.

Bambu®-toffeecheesecake
  • Tijd: 10 min
  • Bereiden: min
  • Makkelijk
  • 6 p.
Bambu®-caramel-cheesecake

Ingrediënten

Bambu®-caramel-cheesecake

Bodem:

  • 200 gram havermoutkoekjes of bastogne koekjes, geplet
  • 75 gram roomboter, gesmolten

Vulling:

  • 100 gram basterdsuiker
  • 200 gram Mon Chou (roomkaas)
  • 6 gram Bambu® poeder
  • 250 ml slagroom

Topping:

  • 150 ml slagroom
  • 200 ml Caramelvla

En natuurlijk met:

Hoe maak je Bambu®-caramel-cheesecake?

Voor de bodem:

1. Smelt de boter in een pannetje

2. Meng de koekjes met de gesmolten boter. Doe de kruimels in een springvorm van 20 cm en laat 30 minuten afkoelen in de koelkast.

Voor de vulling:

1. Klop intussen de suiker met slagroom stijf. Roer de Mon Chou en Bambu door het slagroommengsel.

2. Als de bodem hard is geworden in de koelkast, kan deze vulling erop gedaan worden!

Voor de topping:

1. Mix de slagroom stijf en meng daarna voorzichtig de caramelvla doorheen.

2. Verspreid de topping over de Bambu-Mon Chou vulling.

En ten slotte:

1. Strooi ook wat Bambu® poeder over de bovenkant.

2. Snijd de taart aan met een in kokend water ondergedompeld mes om het opdienen makkelijker te maken.

Bambu®-toffeecheesecake

Irene is een gepassioneerde, talentvolle kok en banketbakker die bekend staat om haar heerlijke taarten, hartige soepen en gezonde, voedzame recepten.

waarderingen

Schrijf een recensie

2

Bezoeker | 22 december 2016

Algehele tevredenheid

 

Elke maand een heerlijk gezond recept in je mailbox?

Schrijf je dan in voor onze maandelijkse nieuwsbrief!

Schrijf je in!

Meld je nu aan! Gratis nieuwsbrieven en specials van A.Vogel

Inspiratie voor een gezond leven!

Het mooiste stukje natuur ben je zelf