Column: terug in de tijd

Samen door de Overgang nieuwsbrief heeft een nieuw gezicht!

Overgang

barbara Kuiper

Barbara Kuiper
WhatsApp je vraag

Hoi mijn naam is Ellen. En ja, ook ik ben in de overgang. Ik draag meerdere lagen kleding, voor het geval dat. Ik eet gezonder en heb nu eindelijk besloten om mijn gezicht in de sportschool te laten zien, want die extra kilo's. En ik kan inmiddels als de beste tot 10 tellen, iets met stemmingswisselingen. Soms voelt het alsof je je weer een puber bent: je let meer op wat je aantrekt, je leert je lichaam opnieuw kennen en al je daden worden gekoppeld aan het feit dat je in de overgang bent. Fijn!

En toch: het is maar de overgang. Als je weet wat je kunt verwachten, kun je er iets aan doen. In de Samen door de Overgang nieuwsbrief zal ik mijn ervaringen, verhalen en tips delen. Ik zal vragen die ik heb gaan uitzoeken en hoop zo de overgang een stukje toegankelijker te maken.

Heb jij nog vragen over de overgang? Wil je over iets meer weten? Of zou je tips willen in een bepaalde situatie? Laat het mij weten en wie weet behandel ik het in één van de Samen door de Overgang nieuwsbrieven.

Gezonde groet,
Ellen

Vanaf nu is Ellen het gezicht van de Samen door de Overgang nieuwsbrief. We willen Magda enorm bedanken voor al haar werk met als resultaat deze mooie nieuwsbrief.

Samen door de Overgang

Wil je meer (voedings)tips, weetjes en adviezen die je zélf kunt toepassen tijdens de overgang? Schrijf je dan in voor de maandelijkse Samen door de Overgang nieuwsbrief.

Schrijf je nu in

Blogster Hetty

Mijn naam is Hetty. Als gezondheidsdeskundige ben ik gespecialiseerd in de relatie tussen lifestyle en gezondheid. Ik ben vaak op TV te zien bij Koffietijd en andere programma’s!

Blogster Barbara

Blogster barbaraHi! Ik schrijf als webredacteur van www.avogel.nl artikelen over de meest uiteenlopende onderwerpen die over gezondheid gaan. Lees je mee?

Laatste wijziging op deze pagina: 17-09-2019

Heb je een vraag of opmerking na het lezen van dit blog? Stel deze gerust...

Je kunt bij ons terecht voor al je vragen over de je gezondheid, A.Vogel-producten, de tuinen, of je bestelling in de webwinkel.

Neem contact met ons op!
Ontdek de A.Vogel tuinen

70% van de planten die we gebruiken voor onze producten komt uit deze tuinen.

Meer over de tuinen

In de overgang? Ontvang maandelijks e-mails met tips van Ellen.

tip

In de overgang? Ontvang maandelijks gratis tips.

Inschrijven >>