De zeebrasem smaakt heerlijk met de saus in Zuid-Amerikaanse stijl. Serveer met een frisse salade voor een lekkere en bevredigende maaltijd.
1. Maak drie inkepingen in de zijkant van elke filet. Knijp het sap van de citroenen en limoenen over de filet.
2. De rode pepers ontpitten en fijnhakken. Goed mengen met de knoflook, gember en koriander en de vis goed met dit mengsel insmeren. 2 uur in de koelkast laten afkoelen.
3. De vis laten uitlekken en 15 minuten stomen. Hou hierbij de vis warm.
4. Meng de visbouillon met de sherry en voeg de maïzena toe. Laten sudderen tot de saus begint in te dikken. Herbamare® Original kruidenzout en peper naar smaak toevoegen.
5. Serveer de vis met de saus.
Irene is een gepassioneerde, talentvolle kok en banketbakker die bekend staat om haar heerlijke taarten, hartige soepen en gezonde, voedzame recepten.
100% natuurlijke smaakmaker. Eenmaal in huis, altijd verkocht!
Schrijf je dan in voor onze maandelijkse nieuwsbrief!
Een gezond dagje uit - de oorsprong van de A.Vogel producten