Met deze vegetarische tikka masala zit je altijd goed. Dit heerlijke gerecht met aubergine, ui en kikkererwten vult goed. Met een zelfgemaakte kruidenmix krijgt je curry een heerlijke Indiase smaak. Serveer met een pitabroodje en klaar!
1. Snipper de ui, snijd de aubergines in blokjes en snijd de gember fijn.
2. Verhit de olijfolie in een hapjespan en fruit de ui. Voeg vervolgens de gember, kruidenmix, passata en kokosmelk toe.
3. Breng het geheel aan de kook en voeg vervolgens de aubergineblokjes toe. Kook het 10 minuten.
4. Voeg de kikkererwten toe en kook nog eens 5 minuten. Bereid ondertussen de pita's volgens de aanwijzingen op de verpakking.
5. Serveer de tikka masala samen met het pitabrood.
Ik hoop dat je dit recept ook gaat uitproberen! En als je dat doet, tag deze afbeelding dan op Pinterest met #Avogelrecepten, zodat iedereen kan meegenieten!
100% natuurlijke smaakmaker. Eenmaal in huis, altijd verkocht!
Schrijf je dan in voor onze maandelijkse nieuwsbrief!
Een gezond dagje uit - de oorsprong van de A.Vogel producten