background

Eet je gezond met A.Vogel recepten

Sweet Frittata

  • Lunch - diner
  • 1 p.

Dit recept is een echte aanrader. Vooral na het sporten wanneer het lichaam de nodige eiwitten en koolhydraten kan gebruiken. Eieren zijn een bron van hoogwaardige eiwitten, spinazie bevat een hele rits aan vitamines en mineralen en de zoete aardappel is vooral fijn vanwege de langzame koolhydraten. Voedzaam en verzadigend dus!

Sweet Frittata
  • Tijd: min
  • Bereiden: min
  • Lunch - diner
  • 1 p.
Sweet Frittata

Ingrediënten

Sweet Frittata

En natuurlijk met:

Hoe maak je Sweet Frittata?

1. Breng in een pan water aan de kook. Schil ondertussen de zoete aardappel en snijd in kleine stukken. Kook de aardappel in 15-20 minuten gaar en giet af.

2. Kluts ondertussen in een kom de eieren los, voeg Herbamare® Original kruidenzout en peper toe en meng de helft van de feta door het mengsel.

3. Snipper de sjalotjes. Verhit roomboter in een koekenpan en bak de sjalotjes tot ze glazig zijn.

4. Voeg de spinazie toe en roer goed totdat deze geslonken is. Voeg vervolgens de stukjes zoete aardappel toe en roer nog 2 minuten door.

5. Zet het vuur dan heel zacht en giet het ei/feta mengsel in de pan. Bak de frittata in 10-12 minuten gaar.

6. Verbrokkel in de laatste 4 minuten, wanneer de bovenkant bijna gestold, is de overgebleven feta erover.

Ik hoop dat je dit recept ook gaat uitproberen! En als je dat doet, tag deze afbeelding dan op Pinterest met #Avogelrecepten, zodat iedereen kan meegenieten!

Sweet Frittata

Dit recept is van Hetty. Hetty houdt zich als gezondheidsdeskundige al 15 jaar intensief bezig met gezondheid, gezonde voeding en lifestyle.

Wil je ook wekelijks op donderdag de heerlijkste gezonde recepten direct in je mailbox ontvangen? Schrijf je dan in voor de speciale nieuwsbrief!

 

Elke week een heerlijk gezond recept in je mailbox?

Wil je ook wekelijks op donderdag de heerlijkste gezonde recepten direct in je mailbox ontvangen? Schrijf je dan in voor de speciale "eet je gezond nieuwsbrief"!

Schrijf je in!
Gratis A.Vogel Vitamine D3 bij je bestelling

Ontvang elke week gratis lekkere en gezonde recepten in je mail

tip

Ontvang wekelijks gratis gezonde recepten

Inschrijven >>