Laat u verrassen door de heerlijke combinatie van cake met Bambu! TIP voor de bereiding: als u de bakvorm dun invet en met bloem bestrooit, voorkomt u aanzetting.
1. Verwarm de oven voor op 140°C.
2. Scheid de eierdooiers van hun wit en doe beide in een aparte kom.
3. Voeg de suiker en de Bambu toe aan de eierdooiers en klop dit al roerend op tot een homogene massa (liefst boven een warmwaterbad).
4. Smelt de boter en roer deze onmiddellijk door het beslag.
5. Voeg dan de zelfrijzende bloem toe en spatel dit er doorheen.
6. Meng er tenslotte de tot sneeuw geslagen eiwitten door en giet het beslag in de bakvorm.
7. Bak 60 minuten in de voorverwarmde oven.
8. Schud de bakvorm voorzichtig heen en weer, zodat de cake zachtjes uit de vorm glijdt.
9. Laat hem twee uur afkoelen op een rooster en dien pas dan op.
Hetty houdt zich als natuurgeneeskundig en orthomoleculair therapeut al 15 jaar intensief bezig met gezondheid, gezonde voeding en lifestyle. Het is haar passie om mensen te inspireren en te informeren over een gezonde lifestyle. En haar motto? Voor iedereen een gezond en gelukkig leven!
Wil je ook twee keer ber week de heerlijkste recepten direct in je mailbox ontvangen? Schrijf je dan in voor de speciale nieuwsbrief!
100% natuurlijke smaakmaker. Eenmaal in huis, altijd verkocht!
Schrijf je dan in voor onze maandelijkse nieuwsbrief!
Een gezond dagje uit - de oorsprong van de A.Vogel producten