Relax! Rustig blijven en tot 10 tellen

Kinderen | Energie | Lekker in je vel!

Een nieuw evenwicht zoeken

Een druk leven? Daar ben je zelf toch bij? Ik ben nu echt een nieuw evenwicht aan het zoeken en ik merk dat mijn lontje af en toe best wat korter is. s' Morgens met zijn allen op tijd de deur uit en dan rustig blijven als de een weer rustig de lego erbij pakt en de ander toch nog een andere maillot aan wil. Dat rustig blijven is dan best moeilijk. Ook op tijd naar bed gaan is nu in een keer een stuk lastiger. Ik lig nu wakker als ik te lang nog achter de computer heb gezeten of lig te piekeren over het verslag wat ik moet inleveren. Dat moet toch eigenlijk beter. En ik weet hoe dat beter zou moeten, omdat we druk zijn geweest met de voorbereidingen van de A.Vogel maand van de slaap...

Relax! Knuffelen met de conductrice helpt

Afgelopen week had ik wel een soort van hoogtepunt van drukte. Het was mijn vrije dag. Plan was een dagje naar mijn vriendin te gaan die een tweeling heeft gekregen. Kraamverzorgster spelen. Hoe leuk! Maar daar gaat natuurlijk wel een hele reis aan vooraf. Nadat dat ik de kindjes naar school had, vast boodschappen had gedaan, de vouwfiets niet uit elkaar kreeg en wederom stond te klungelen met de nieuwe OV-chipkaartautomaat sprong ik net op tijd de trein in. Yes, gehaald.
En toen kwam de conductrice. Wat bleek? Ik koop elke keer ten onrechte een dure dagkaart om door héél Nederland te kunnen reizen! Á 50 euro. En niet de 16 euro die voor het traject Zwolle-Utrecht staat. Jemig, hoe kan ik nou zo dom zijn om dit al weken zo te doen? Eerst al een paar keer voor mijn studiedag en nu nog een keer. Ik kon wel door de grond zakken en realiseerde me dat ik nu kapitalen kwijt ben en dat ik de klantenservice moet gaan vragen om coulance. Ik zag me al uren aan de lijn hangen met de NS en brieven schrijven om het recht te breien. Ik dacht eerst: “relax, rustig blijven en tot 10 tellen”.
En wat doe ik daarna? Ik ga huilen! Ik ben nu 37 en ga huilen in de trein. Dat meen je toch niet? De conductrice strekte haar armen en gaf me een knuffel! Ik kan er nu nog om lachen. Wat een bizar moment. Ik was verbijsterd en kon er weer tegenaan. Ik stapte de trein uit en dacht wel: "ik zal de nieuwe Passiflora Rust en Balans maar eens snel gaan proberen".

Herkenbaar? Laat je reactie hier achter.

 

Blogster Hetty

Mijn naam is Hetty. Als gezondheidsdeskundige ben ik gespecialiseerd in de relatie tussen lifestyle en gezondheid. Ik ben vaak op TV te zien bij Koffietijd en andere programma’s!

Blogster Barbara

Blogster barbaraHi! Ik schrijf als webredacteur van www.avogel.nl artikelen over de meest uiteenlopende onderwerpen die over gezondheid gaan. Lees je mee?

Laatste wijziging op deze pagina: 21-03-2019

Heb je een vraag of opmerking na het lezen van dit blog? Stel deze gerust...

Je kunt bij ons terecht voor al je vragen over de je gezondheid, A.Vogel-producten, de tuinen, of je bestelling in de webwinkel.

Neem contact met ons op!
Ontdek de A.Vogel tuinen

70% van de planten die we gebruiken voor onze producten komt uit deze tuinen.

Meer over de tuinen

Ontvang elke maand van A.Vogel tips voor een gezonde lifestyle.

tip

Ontvang elke maand van A.Vogel tips voor een gezonde lifestyle.

Schrijf je nu in >