Samen door de overgang met Isa Hoes en Medina Schuurman

Vrouwen in de overgang informeren en inspireren

barbara Kuiper

Barbara Kuiper
WhatsApp je vraag

Isa Hoes & Medina Schuurman en A.Vogel hebben een glashelder doel: vrouwen in de overgang op een positieve manier informeren en inspireren. De taboe op de overgang doorbreken en vrouwen meer in hun kracht laten staan. Daar gaan we samen voor.

De overgang is een natuurlijk proces

Je lichaam doet zelf veel, maar kan af en toe wel wat hulp gebruiken. De overgang is een natuurlijk proces dat je in tact moet houden, het hoort er gewoon bij. Maar de natuur heeft altijd iets om overgangsverschijnselen te verlichten. Die gedachte willen Isa en Medina terugbrengen in hun stadse leven. Zowel Isa als Medina is opgegroeid met A.Vogel producten. Ze geloven in de kracht van de natuur en dat het bij veel dingen ondersteuning kan bieden.

Isa Hoes & Medina Schuurman

Isa en Medina zitten zelf midden in de overgang. Tijdens hun zoektocht naar een bewuste, relaxte en duurzame lifestyle hebben ze veel informatie over deze periode verzameld. Dat, samen met hun levenservaring heeft geleid tot hun platform I'M en twee boeken: Te Lijf en I'M Lijfboek.

Voor de Samen door de overgang nieuwsbrief schrijven ze dit jaar regelmatig een gastblog en nemen ze vlogs op. Daarnaast zijn Isa en Medina tijdens de Week van de Overgang te zien in Koffietijd. En komen ze naar het pop-up Overgangscafé.

Pop-up Overgangscafé met Isa Hoes en Medina Schuurman

Samen door de overgang

Wil je de blogs en vlogs van Isa en Medina ontvangen? Praktische tips, adviezen en ervaringsverhalen over de overgang? Schrijf je dan nu in voor de maandelijkse Samen Door De Overgang nieuwsbrief.

Schrijf je nu in

Blogster Hetty

Mijn naam is Hetty. Als gezondheidsdeskundige ben ik gespecialiseerd in de relatie tussen lifestyle en gezondheid. Ik ben vaak op TV te zien bij Koffietijd en andere programma’s!

Blogster Barbara

Blogster barbaraHi! Ik schrijf als webredacteur van www.avogel.nl artikelen over de meest uiteenlopende onderwerpen die over gezondheid gaan. Lees je mee?

Laatste wijziging op deze pagina: 23-06-2020

Heb je een vraag of opmerking na het lezen van dit blog? Stel deze gerust...

Je kunt bij ons terecht voor al je vragen over de je gezondheid, A.Vogel-producten, de tuinen, of je bestelling in de webwinkel.

Neem contact met ons op!
Ontdek de A.Vogel tuinen

70% van de planten die we gebruiken voor onze producten komt uit deze tuinen.

Meer over de tuinen

Ontvang elke maand van A.Vogel tips voor een gezonde lifestyle.

tip

Ontvang elke maand van A.Vogel tips voor een gezonde lifestyle.

Schrijf je nu in >