Pret in het moeras

Ervaar de kracht van de natuur in de A.Vogel tuinen!

A.Vogel Tuinen | Kruiden

Krista van der Horst

Krista van der Horst
WhatsApp je vraag

Wist je dat de meeste planten die in de A.Vogel producten worden verwerkt, in onze eigen, vrij toegankelijke A.Vogel tuinen in ‘t Harde groeien? Verscholen in de bossen van Landgoed Zwaluwenburg vind je 18 hectare productie- en siertuinen vol geurige, kleurige en vooral geneeskrachtige planten.

Foto pagina 01 Hoofdfoto optie 3 Echinacea

Dit seizoen worden er 250.000 vaste plantjes en bijna 2,5 miljoen eenjarige plantjes opgekweekt tot sterke planten vol heilzame stoffen. Ecologisch, dus zonder kunstmest en synthetische bestrijdingsmiddelen. Met het wieden, bewateren en oogsten zijn er in het seizoen maar liefst 25 mensen bezig. Tastbaarder kan de wereld van A.Vogel niet worden!

Zichtbare kwaliteit

Waarom alles in eigen beheer? Wilfred Schenk, Hoofd A.Vogel tuinen, vertelt: "Zo weten we zeker dat we de juiste en de beste planten voor onze producten gebruiken. Oogsten doen we pas op het moment dat ze de hoogste concentratie werkstoffen bevatten. En verwerken doen we áltijd vers, binnen 2 uur, om deze werkstoffen goed te behouden. Kwaliteit, veiligheid en versheid, daar draait het om."

Beleef de natuur

“Natuurlijk willen we onze klanten ook met eigen ogen laten zien waar de producten vandaan komen”, vervolgt Wilfred. De A.Vogel tuinen zijn daarom dagelijks van zonsopgang tot zonsondergang vrij te bezoeken. In de tuinen vindt u tal van buitenactiviteiten voor jong en oud. Wandelroutes, speurtochten, een blotevoetenpad en een speeltuin van natuurlijke materialen. Uiteraard komt u tijdens een bezoek aan onze tuinen ook van alles te weten over de geneeskrachtige werking van de kruiden die wij in onze producten gebruiken. De A.Vogel tuinen bevinden zich op Landgoed Zwaluwenburg, gelegen tussen ’t Harde en Elburg. Voor meer informatie over de activiteiten of het boeken van een rondleiding, kan je terecht op www.avogel.nl/tuinen. Of bel de A.Vogel Gezondheidslijn, tel. 0900 - 246 46 46 (10 cpm).Foto pagina 06-07 Gids Frans

Blogster Hetty

Mijn naam is Hetty. Als gezondheidsdeskundige ben ik gespecialiseerd in de relatie tussen lifestyle en gezondheid. Ik ben vaak op TV te zien bij Koffietijd en andere programma’s!

Blogster Barbara

Blogster barbaraHi! Ik schrijf als webredacteur van www.avogel.nl artikelen over de meest uiteenlopende onderwerpen die over gezondheid gaan. Lees je mee?

Blogster Marjolein

Hoi, ik ben Marjolein. En schrijf dagelijks ‘gezond leesvoer’ voor A.Vogel. Ken je bijvoorbeeld de A.Vogel nieuwsbrieven al? Dan ken je mij ook:-)

Laatste wijziging op deze pagina: 12-07-2018

Heb je een vraag of opmerking na het lezen van dit blog? Stel deze gerust...

Je kunt bij ons terecht voor al je vragen over de je gezondheid, A.Vogel-producten, de tuinen, of je bestelling in de webwinkel.

Neem contact met ons op!
Ontdek de Duivelsklauw!

Atrosan tabletten. Traditioneel kruidengeneesmiddel ter verlichting van milde gewrichtspijn en reumatische pijn. Lees voor gebruik de bijsluiter.

Atrosan tabletten
Hoe zit dat...?

Waarom ontstaan de beste ideeën onder de douche?
’s Morgens sta je op, je neemt een douche en … ineens bedenk je de oplossing voor het probleem waar je gisteren de hele dag over zat te piekeren! Waarom juist op dat moment?

Lees hier waarom!

Kracht uit de natuur

De natuur geeft ons alles wat we nodig hebben om onze gezondheid te behouden.

Ontdek de A.Vogel Tuinen!
Exclusief op avogel.nl: garantie op 100% tevredenheid*

Ontvang elke maand van A.Vogel tips voor een gezonde lifestyle.

tip

Ontvang maandelijks handige tips en weetjes over gezondheid en lifestyle.

Schrijf je nu in >