Ken jij het verhaal van de A.Vogel tuinen in ’t Harde?

Barbara ging op onderzoek in de tuinen

A.Vogel Tuinen | Kruiden

Gast Blogger
WhatsApp je vraag

Voordat ik solliciteerde bij A.Vogel had ik nog nooit gehoord over de A.Vogel tuinen. Laat staan dat ik wist dat 70% van de ingrediënten in de A.Vogel producten uit die tuinen komen. En dat de planten en kruiden vers verwerkt worden. Een bezoekje aan de tuinen kon natuurlijk niet ontbreken als je werkt bij A.Vogel. Dus op die beruchte, grijze dag ging ik samen met Wilfred (hoofd A.Vogel tuinen) op pad. Rijdend in de golfkar, af en toe luisterend bij een audiotourpunt werd ik door een vrolijk kletsende Wilfred door de tuinen geleid. Ik heb verschillende planten mogen plukken, ruiken en proeven terwijl Wilfred mij er meer over vertelde. Ongelooflijk hoeveel hij weet!

Liefde en passie voor de A.Vogel tuinen

Toen ik tijdens mijn sollicitatiegesprekken meer over de A.Vogel tuinen hoorde, wist ik al dat dit een bijzonder plekje in ’t Harde moest zijn. Ik had alleen niet verwacht dat het zo groot is! Zo mooi en rustig. Maar wat mij het meest heeft verrast en een glimlach bezorgde, zijn de mensen – mijn collega’s dus! - die er werken. De liefde en passie die zij voor de A.Vogel tuinen hebben is aanstekelijk. Zij hebben er ook zeker voor gezorgd dat deze druilerige dag meer sprankeling heeft gekregen. Ik wil wedden dat jij hetzelfde zal ervaren na een bezoekje. Helemaal nu je hier een exclusieve en compleet verzorgde overnachting kunt winnen.

Doe mee met de winactie A.Vogel Bloemen Suite

Wil jij de ultieme A.Vogel tuinen ervaring? Meld je dan aan voor onze A.Vogel Bloemen Suite en word wakker in een veld van bloemen. Tot maandag 19 juni kun jij je aanmelden voor de A.Vogel Bloemen Suite. De gezondste hotelkamer waar je het dagelijks leven even helemaal loslaat. Hier krijg je een rondleiding, mag je meehelpen met de oogst, genieten van een massage en hot tub, een bijzonder diner en kruip je ten slotte, omringd door bloemen, onder de wol. Jammer maar helaas is deze winactie niet geldig voor personeel, anders had ik het wel geweten!

Klik hier en maak kans op een overnachting in de gezondste tuin van Nederland!

Ben je ook nieuwsgierig naar wat anderen van de A.Vogel tuinen vinden? De Groene Meisjes, I Love Health en Viv Online, zijn in onze tuinen geweest.

Lees hier de ervaringen van deze drie bloggers:

Bloemensuite

Blogster Hetty

Mijn naam is Hetty. Als gezondheidsdeskundige ben ik gespecialiseerd in de relatie tussen lifestyle en gezondheid. Ik ben vaak op TV te zien bij Koffietijd en andere programma’s!

Blogster Barbara

Blogster barbaraHi! Ik schrijf als webredacteur van www.avogel.nl artikelen over de meest uiteenlopende onderwerpen die over gezondheid gaan. Lees je mee?

Blogster Marjolein

Hoi, ik ben Marjolein. En schrijf dagelijks ‘gezond leesvoer’ voor A.Vogel. Ken je bijvoorbeeld de A.Vogel nieuwsbrieven al? Dan ken je mij ook:-)

Laatste wijziging op deze pagina: 22-05-2018

Heeft u een vraag of opmerking na het lezen van dit blog? Stel deze gerust...

U kunt bij ons terecht voor al uw vragen over de uw gezondheid, A.Vogel-producten, de tuinen, of uw bestelling in de webwinkel.

Neem contact met ons op!
Ontdek de Duivelsklauw!

Atrosan tabletten. Traditioneel kruidengeneesmiddel ter verlichting van milde gewrichtspijn en reumatische pijn. Lees voor gebruik de bijsluiter.

Atrosan tabletten
Hoe zit dat...?

Waarom ontstaan de beste ideeën onder de douche?
’s Morgens sta je op, je neemt een douche en … ineens bedenk je de oplossing voor het probleem waar je gisteren de hele dag over zat te piekeren! Waarom juist op dat moment?

Lees hier waarom!

Kracht uit de natuur

De natuur geeft ons alles wat we nodig hebben om onze gezondheid te behouden.

Ontdek de A.Vogel Tuinen!
Exclusief op avogel.nl: garantie op 100% tevredenheid*

Ontvang elke maand van A.Vogel tips voor een gezonde lifestyle.

tip

Ontvang maandelijks handige tips en weetjes over gezondheid en lifestyle.

Schrijf je nu in >