Ken jij het verhaal van de A.Vogel tuinen in ’t Harde?

Barbara ging op onderzoek in de tuinen

A.Vogel Tuinen | Kruiden

Gast Blogger
WhatsApp je vraag

Voordat ik solliciteerde bij A.Vogel had ik nog nooit gehoord over de A.Vogel tuinen. Laat staan dat ik wist dat 70% van de ingrediënten in de A.Vogel producten uit die tuinen komen. En dat de planten en kruiden vers verwerkt worden. Een bezoekje aan de tuinen kon natuurlijk niet ontbreken als je werkt bij A.Vogel. Dus op die beruchte, grijze dag ging ik samen met Wilfred (hoofd A.Vogel tuinen) op pad. Rijdend in de golfkar, af en toe luisterend bij een audiotourpunt werd ik door een vrolijk kletsende Wilfred door de tuinen geleid. Ik heb verschillende planten mogen plukken, ruiken en proeven terwijl Wilfred mij er meer over vertelde. Ongelooflijk hoeveel hij weet!

Liefde en passie voor de A.Vogel tuinen

Toen ik tijdens mijn sollicitatiegesprekken meer over de A.Vogel tuinen hoorde, wist ik al dat dit een bijzonder plekje in ’t Harde moest zijn. Ik had alleen niet verwacht dat het zo groot is! Zo mooi en rustig. Maar wat mij het meest heeft verrast en een glimlach bezorgde, zijn de mensen – mijn collega’s dus! - die er werken. De liefde en passie die zij voor de A.Vogel tuinen hebben is aanstekelijk. Zij hebben er ook zeker voor gezorgd dat deze druilerige dag meer sprankeling heeft gekregen. Ik wil wedden dat jij hetzelfde zal ervaren na een bezoekje. Helemaal nu je hier een exclusieve en compleet verzorgde overnachting kunt winnen.

Doe mee met de winactie A.Vogel Bloemen Suite

Wil jij de ultieme A.Vogel tuinen ervaring? Meld je dan aan voor onze A.Vogel Bloemen Suite en word wakker in een veld van bloemen. Tot maandag 19 juni kun jij je aanmelden voor de A.Vogel Bloemen Suite. De gezondste hotelkamer waar je het dagelijks leven even helemaal loslaat. Hier krijg je een rondleiding, mag je meehelpen met de oogst, genieten van een massage en hot tub, een bijzonder diner en kruip je ten slotte, omringd door bloemen, onder de wol. Jammer maar helaas is deze winactie niet geldig voor personeel, anders had ik het wel geweten!

Klik hier en maak kans op een overnachting in de gezondste tuin van Nederland!

Ben je ook nieuwsgierig naar wat anderen van de A.Vogel tuinen vinden? De Groene Meisjes, I Love Health en Viv Online, zijn in onze tuinen geweest.

Lees hier de ervaringen van deze drie bloggers:

Bloemensuite

Blogster Hetty

Mijn naam is Hetty. Als gezondheidsdeskundige ben ik gespecialiseerd in de relatie tussen lifestyle en gezondheid. Ik ben vaak op TV te zien bij Koffietijd en andere programma’s!

Blogster Barbara

Blogster barbaraHi! Ik schrijf als webredacteur van www.avogel.nl artikelen over de meest uiteenlopende onderwerpen die over gezondheid gaan. Lees je mee?

Laatste wijziging op deze pagina: 22-05-2018

Heb je een vraag of opmerking na het lezen van dit blog? Stel deze gerust...

Je kunt bij ons terecht voor al je vragen over de je gezondheid, A.Vogel-producten, de tuinen, of je bestelling in de webwinkel.

Neem contact met ons op!
Ontdek de A.Vogel tuinen

70% van de planten die we gebruiken voor onze producten komt uit deze tuinen.

Meer over de tuinen

Ontvang elke maand van A.Vogel tips voor een gezonde lifestyle.

tip

Ontvang elke maand van A.Vogel tips voor een gezonde lifestyle.

Schrijf je nu in >