Op zoek naar zoete ideeën voor uw barbecue? Verse gegrilde ananas is mijn favoriet. Beleg het met wat mangomousse voor een beetje extra natuurlijke zoetheid.
1. Schil de mango's en pureer het vruchtvlees ervan tot een gladde mousse. Vries het 5-8 minuten in.
2. Schil de ananas en snijd het in 8 plakjes. Het is het beste om de kern van de ananas tijdens het grillen nog in de ananasschijfjes te laten. Naderhand kan deze gemakkelijk worden verwijderd.
3. Beleg elke ananasschijf met honing, en plaats ze op het minst warme deel van de barbecue of grill.
4. Leg een beetje van de mangomousse op elk bord en beleg met een ring gegrilde ananas. Direct consumeren.
Rachel is een enthousiaste kok die er plezier in heeft gezonde maaltijden en lekkernijen te maken voor haar vrienden en familie. En nu kan ook jij meegenieten!
100% natuurlijke smaakmaker. Eenmaal in huis, altijd verkocht!
Schrijf je dan in voor onze maandelijkse nieuwsbrief!
Een gezond dagje uit - de oorsprong van de A.Vogel producten