Zo kun je je mentale welzijn ondersteunen

Bewust zijn van je gevoel kan geen kwaad

Nathan Sudmeier
WhatsApp je vraag

Wees bewust van je gevoel

Een gezonde leefstijl kan z’n vruchten afwerpen. Veel bewegen, gezond eten, mindfulness en voldoende nachtrust dragen bij aan je mentale welzijn.  

Daarnaast kunnen natuurlijke middelen ook helpen. Zo is magnesium goed voor het concentratievermogen en de leerprestatie, passiebloem kan daarnaast helpen om lichaam en geest te ontspannen tijdens stressmomenten*. Ook kan het drinken van theeën zoals kamille ontspannend werken. Het uitoefenen van creatieve hobby’s zoals tekenen of muziek maken komen ten goede aan de mentale rust. Zo kan zingen het gelukshormoon endorfine een boost geven.

Haal de natuur in huis

Ook moeder natuur kan helpen. Tijd buiten doorbrengen heeft een meditatieve werking en kan zorgen voor rust in je hoofd. Je vindt er bovendien planten die een positief effect kunnen hebben op je gevoel. Neem bijvoorbeeld de citroenmelisse, valeriaan en hop: drie planten die vers verwerkt zijn in de nachtrusttabletten* van A.Vogel. Deze drie planten kunnen helpen om lekker te slapen* en uitgerust wakker te worden*. Citroenmelisse en valeriaan helpen om sneller in slaap te vallen*.

Passiebloem kan daarnaast helpen om lichaam en geest te ontspannen tijdens stressmomenten*. Deze plant vind je terug in de rustgevende4* tabletten van A.Vogel. Zo heb je de natuur altijd in huis, zelfs als die niet in de buurt is.

Win een rustgevende overnachting

Koop je nu een van de actieproducten van A.Vogel, dan maak je automatisch kans op een overnachting in de A.Vogel Tuinen. Ideaal om nog eens éxtra tot rust te komen. Doe hier mee aan de actie.

 

 

 

 Voedingssupplement. Lees voor gebruik de gebruiksaanwijzing. *Evaluatie gezondheidsclaims is lopende.

KOAG/KAG nr.: 11-0424-813

Laatste wijziging op deze pagina: 17-05-2024

Elke maand een heerlijk gezond recept in je mailbox?

Schrijf je dan in voor onze maandelijkse nieuwsbrief!

Schrijf je in!

De A.Vogel Tuinen

Een gezond dagje uit - de oorsprong van de A.Vogel producten

Bekijk de film!

Meld je nu aan! Gratis nieuwsbrieven en specials van A.Vogel

Inspiratie voor een gezond leven!

Win een overnachting in de A.Vogel tuinen!

Ontvang elke maand van A.Vogel tips voor een gezonde lifestyle.

tip

Ontvang elke maand van A.Vogel tips voor een gezonde lifestyle.

Schrijf je nu in >