A.Vogel Blog
 
blotevoetenpad blote voeten pad

Boek een arrangement!

Bezoek de A.Vogel tuinen gratis op eigen gelegenheid of boek één van onze arrangementen voor een gezond dagje uit (maximaal 25 personen). Makkelijk ter plekke te regelen of van te voren te boeken. Klik hier voor meer informatie en om uw dagje uit te boeken!

 • Nieuw: Pluk- en Smultuin!
 • Kruidentheehofje
 • Blotevoetenpad
 • 2 km en 4 km wandelroute
 • Leuke en leerzame speurtocht voor kinderen
 • Landgoedwinkel*
 • Bewegingsbaan voor jong en oud
 • Informatieborden met planteninformatie en geneeskrachtige werking
 • Speelweide voor de kinderen
 • Gratis wandelgids met wandelroutes, tips en weetjes
 • De tuinen zijn op zijn mooist tussen juni en september!

Honden in de A.Vogel tuinen

Vanwege wetgeving en gezondheidsregels mogen we honden helaas niet toelaten in de A.Vogel tuinen. Op het landgoed en op de paden langs de A.Vogel tuinen zijn ze natuurlijk wel welkom, mits aangelijnd. Wij danken u voor uw begrip.

Het laatste A.Vogel tuinen nieuws

Altijd op de hoogte blijven? Volg ons op Facebook.

Bewegen in de buitenlucht

De A.Vogel tuinen bieden u alle gelegenheid om heerlijk te genieten van de natuur. Maak op uw gemak een wandeling of kom op sportschoenen en volg de trimbaan. Ook een te gekke natuurbelevenis is het blotevoetenpad. Ontdek in de A.Vogel tuinen hoe leuk en hoe gezond het is om actief bezig te zijn in de buitenlucht.

Geneeskrachtige werking

De kruiden en planten die in de A.Vogel tuinen op ecologische wijze worden gekweekt zijn bestemd voor verwerking in de producten van A.Vogel. Misschien hebt u zelf ook een potje Echinaforce in uw kast staan, of misschien gebruikt u de Atrosan Spier en Gewrichtsgel. Het leuke is dat zich in ieder A.Vogel product een stukje A.Vogel tuinen bevindt.

Adres A.Vogel tuinen

U vindt de A.Vogel tuinen, de Gezondste Plek van Nederland, op het adres Eperweg 3-5, 8084 RB ’t Harde (klik hier voor de routebeschrijving). Er is voldoende parkeergelegenheid voor personenauto's. 

* De Landgoedwinkel

De Landgoedwinkel is geopend vanaf 2 mei t/m 29 oktober 2016 van 10.00 uur tot 17.00 uur. Op zon- en feestdagen is de winkel gesloten.

In de landgoedwinkel kunt u de film over het productieproces van plant tot klant bekijken. Drink een kopje koffie, thee of Echinaforce Hot Drink op het terras of pluk uw eigen theekruiden in het naastgelegen Kruidentheehofje. Daarnaast kunt u hier het gehele assortiment A.Vogel producten kopen, maar ook eieren, honing en cadeauartikelen.

Vragen over de A.Vogel tuinen? Neem gerust contact met ons op

Wilt u meer weten over de arrangementen, de wandelroutes of het landgoedwinkeltje? Stuur ons dan gerust een mail! Mailen kan naar: avogeltuinen@biohorma.nl.

Bellen kan ook naar het A.Vogel Informatiecentrum.

 

Volg A.Vogel op Facebook

Gratis proberen! Passiflora Rustgevend Emotionele Balans