Nieuw bezoekerscentrum wordt toegangspoort A.Vogel tuinen

De kracht van de natuur zien, voelen en beleven

Ilze ter Heide

Ilze ter Heide
WhatsApp je vraag

Zien, voelen en beleven

Het bezoekerscentrum past qua ontwerp helemaal in het landschap en is straks de toegangspoort tot de A.Vogel tuinen. In de tuinen zelf oogsten we jaarlijks zo'n 50.000 kilo heilzame planten. Maar wat is het verhaal achter die planten? Hoe kweken we de planten? Hoe halen we de werkstoffen eruit? En hoe verwerken we alles tot A.Vogel product? Met foto's, film, een luistertour, proeverijen en verschillende interactieve elementen laten we je dat straks zien én beleven in het A.Vogel bezoekerscentrum.

De kracht van de natuur is fascinerend

Achter ieder A.Vogel product zit een bijzonder verhaal. Door middel van de film en de luistertour bijvoorbeeld, leer je dat hele verhaal kennen. En dat verhaal is fascinerend. Wist je bijvoorbeeld dat de plek waar de planten en bloemen groeien al bepalend is voor de uiteindelijke kwaliteit van onze producten? En dat wij – met reden – bijna uitsluitend werken met verse ingrediënten? Binnen 2 uur na de oogst liggen de planten al in de snijhal en worden ze direct verder verwerkt. Zo blijven de werkstoffen uit de planten zo goed mogelijk behouden. En daarmee maken we het verschil. Puur natuur is het beste dat we onze gezondheid kunnen bieden. Daar zijn we bij A.Vogel van overtuigd.

De A.Vogel tuinen in 2022

Naast de bouw van het bezoekerscentrum wordt ook zeker niet stilgezeten in de A.Vogel tuinen zelf. De tuinen krijgen namelijk een totale metamorfose om zo het historische karakter van het prachtige landgoed Zwaluwenburg te bewaren. In het voorjaar van 2023 zijn de vernieuwde tuinen en het bezoekerscentrum gratis te bezoeken. Dit voorjaar en deze zomer zijn de tuinen echter niet of nauwelijks toegankelijk. Rondwandelen op het landgoed rondom de tuinen is sowieso mogelijk! In de tuinen wordt echter hard gewerkt aan de nieuwe indeling en het zaaien en oogsten van de planten voor de nieuwe A.Vogel producten. Maar het is natuurlijk wel hartstikke leuk om dat met eigen ogen van dichtbij te komen bewonderen.

Blogster Hetty

Mijn naam is Hetty. Als gezondheidsdeskundige ben ik gespecialiseerd in de relatie tussen lifestyle en gezondheid. Ik ben vaak op TV te zien bij Koffietijd en andere programma’s!

Blogster Barbara

Blogster barbaraHi! Ik schrijf als webredacteur van www.avogel.nl artikelen over de meest uiteenlopende onderwerpen die over gezondheid gaan. Lees je mee?

Laatste wijziging op deze pagina: 19-05-2022

Heb je een vraag of opmerking na het lezen van dit blog? Stel deze gerust...

Je kunt bij ons terecht voor al je vragen over de je gezondheid, A.Vogel-producten, de tuinen, of je bestelling in de webwinkel.

Neem contact met ons op!
Ontdek de A.Vogel tuinen

70% van de planten die we gebruiken voor onze producten komt uit deze tuinen.

Meer over de tuinen
Tips voor een gezonde leefstijl Naar de blogs

Meld je nu aan! Gratis nieuwsbrieven en specials van A.Vogel

Inspiratie voor een gezond leven!

Ontvang elke maand van A.Vogel tips voor een gezonde lifestyle.

tip

Ontvang elke maand van A.Vogel tips voor een gezonde lifestyle.

Schrijf je nu in >