background

A.Vogel Natuurlijk & Gezond

De kracht van de verse plant

Alfred Vogel stelde al op jonge leeftijd vast dat alleen vers verwerkte heilzame planten nog over al hun kracht en werkstoffen beschikken. Vele observaties en gesprekken met zijn patiënten onderbouwden zijn stelling dat preparaten van verse planten een betere invloed hebben en breder toepasbaar zijn dan preparaten van gedroogde planten.

  • De natuurlijke zelfzorgproducten van A.Vogel zijn dan ook zo vers als de natuur zelf. De planten worden op de dag van de oogst, binnen twee uur verwerkt. Slechts enkele planten, die niet in ons klimaat gedijen, worden bij gebrek aan alternatieven in gedroogde vorm gebruikt.
  • Uit talloze analytische onderzoeken en in-vitro-proeven (laboratoriumproeven) is gebleken dat de A.Vogel-preparaten van verse planten verschillende voordelen hebben ten opzichte van producten die gemaakt zijn van gedroogde planten. Voorbeelden daarvan zijn een hogere concentratie en een breder spectrum aan werkstoffen, een grotere stabiliteit en een hogere activiteit in celcultuurproeven.
Tips voor een gezonde leefstijl Naar de blogs
Ontdek de A.Vogel tuinen

70% van de planten die we gebruiken voor onze producten komt uit deze tuinen.

Meer over de tuinen
Test je gezondheid

Doe een van de online zelftesten en ontvang direct advies

Naar de testen
A.Vogel: Natuurlijk en Gezond!

Ontvang elke maand van A.Vogel tips voor een gezonde lifestyle.

tip

Ontvang elke maand van A.Vogel tips voor een gezonde lifestyle.

Schrijf je nu in >