background

A.Vogel Natuurlijk & Gezond

Over het merk A.Vogel

Achtergrondinformatie

Het verhaal achter het merk

Het merk A.Vogel is onlosmakelijk verbonden met het leven van en de ontdekkingen door Alfred Vogel. Zijn ervaringen en de daarop gebaseerde kennis en inzichten hebben ook vandaag nog niets aan belang ingeboet. Integendeel juist! Duizenden tevreden gebruikers en een merk om trots op te zijn.
Verder lezen »

Het verhaal achter Echinaforce®

In de jaren vijftig maakt Alfred Vogel kennis met de plant de rode zonnehoed (Echinacea purpurea). Tijdens een verblijf bij de Sioux-indianen wijdt opperhoofd Black Elk hem in in de geheimen van deze geneeskrachtige plant. Echinacea purpurea wordt bij de Sioux al jaren als geneesmiddel voor wonden en kneuzingen en het verhogen van de weerstand toegepast.
Verder lezen »

Hoe Herbamare® wordt gemaakt

Herbamare bevat zeezout, kelp en veertien verschillende verse biologisch geteelde groenten, tuinkruiden en specerijen. De unieke smaak van Herbamare Original vindt zijn oorsprong in de traditionele bereidingswijze en de verse biologische ingrediënten die gebruikt worden. Hierdoor onderscheidt A.Vogel Herbamare zich van alle andere kruidenzouten.
Verder lezen »

De ontdekking van Echinacea

In de jaren vijftig maakt Alfred Vogel kennis met de plant de rode zonnehoed (Echinacea purpurea). Tijdens een verblijf bij de Sioux-indianen wijdt opperhoofd Black Elk hem in in de geheimen van deze heilzame plant. Echinacea purpurea wordt bij de Sioux al jaren gebruikt bij wonden en kneuzingen en voor het verhogen van de weerstand.
Verder lezen »

 

Ontdek de A.Vogel tuinen

70% van de planten die we gebruiken voor onze producten komt uit deze tuinen.

Meer over de tuinen
Test je gezondheid

Doe een van de online zelftesten en ontvang direct advies

Naar de testen

Ontvang elke maand van A.Vogel tips voor een gezonde lifestyle.

tip

Ontvang elke maand van A.Vogel tips voor een gezonde lifestyle.

Schrijf je nu in >