background

A.Vogel Natuurlijk & Gezond

Energievriendelijke website van A.Vogel

Zelfs de website is groen!

Van de weelderige natuurlijke omgeving van Graubünden Zwitserland komt PurePower: water, zon, wind en biomassa zijn de ingrediënten van deze eco-energie. Zelfs de kracht van het internet server waarop de website van A.Vogel draait komt nu uit deze bron.

A.Vogel is een natuurlijk merk met natuurlijke producten. Duurzaamheid staat bij ons hoog in het vaandel. In de A.Vogel tuinen bijvoorbeeld worden de planten ecologisch gekweekt. En wij gebruiken geen chemische bestrijdingsmiddelen of kunstmest. Zorg voor de natuur zit in onze genen!  En dat voeren we heel ver door, zelfs tot in onze website.

Groene server

A.Vogel is in maar liefst 12 landen vertegenwoordigd. En in elk land hoort daar ten minste één website bij. De Internet-server die nodig is voor deze websites, draait op groene stroom uit de ongerepte natuur bij Graubünden in Zwitserland. Dat geldt dus ook voor de A.Vogel website in Nederland.
De groene stroom van de bron Purepower Graubünden wordt opgewekt door waterkracht, zon, wind en biomassa. U leest het, zelfs onze websites zijn groen! 

Hoe zit dat...?

Waarom ontstaan de beste ideeën onder de douche?
’s Morgens sta je op, je neemt een douche en … ineens bedenk je de oplossing voor het probleem waar je gisteren de hele dag over zat te piekeren! Waarom juist op dat moment?

Lees hier waarom!
Exclusief op avogel.nl: garantie op 100% tevredenheid*

Ontvang elke maand van A.Vogel tips voor een gezonde lifestyle.

tip

Ontvang maandelijks handige tips en weetjes over gezondheid en lifestyle.

Schrijf je nu in >