background

A.Vogel Natuurlijk & Gezond

Energievriendelijke website van A.Vogel

Zelfs de website is groen!

Van de weelderige natuurlijke omgeving van Graubünden Zwitserland komt PurePower: water, zon, wind en biomassa zijn de ingrediënten van deze eco-energie. Zelfs de kracht van het internet server waarop de website van A.Vogel draait komt nu uit deze bron.

A.Vogel is een natuurlijk merk met natuurlijke producten. Duurzaamheid staat bij ons hoog in het vaandel. In de A.Vogel tuinen bijvoorbeeld worden de planten ecologisch gekweekt. En wij gebruiken geen chemische bestrijdingsmiddelen of kunstmest. Zorg voor de natuur zit in onze genen!  En dat voeren we heel ver door, zelfs tot in onze website.

Groene server

A.Vogel is in maar liefst 12 landen vertegenwoordigd. En in elk land hoort daar ten minste één website bij. De Internet-server die nodig is voor deze websites, draait op groene stroom uit de ongerepte natuur bij Graubünden in Zwitserland. Dat geldt dus ook voor de A.Vogel website in Nederland.
De groene stroom van de bron Purepower Graubünden wordt opgewekt door waterkracht, zon, wind en biomassa. Je leest het, zelfs onze websites zijn groen! 

Tips voor een gezonde leefstijl Naar de blogs
Ontdek de A.Vogel tuinen

70% van de planten die we gebruiken voor onze producten komt uit deze tuinen.

Meer over de tuinen
Test je gezondheid

Doe een van de online zelftesten en ontvang direct advies

Naar de testen
A.Vogel: Natuurlijk en Gezond!

Ontvang elke maand van A.Vogel tips voor een gezonde lifestyle.

tip

Ontvang elke maand van A.Vogel tips voor een gezonde lifestyle.

Schrijf je nu in >