Pop-up Overgangscafé

#overgangsproof met Isa Hoes en Medina Schuurman

barbara Kuiper

Barbara Kuiper
WhatsApp je vraag

Wat staat er op de planning?

We zien je graag op 10 april in het gezelligste pop-up café van Amsterdam. Samen met 70 andere vrouwen geniet je in het Vondel CS, in het Vondelpark, van een hapje en drankje terwijl Isa en Medina hun eigen ervaringen delen. Uiteraard ontvangen we je met een heerlijke prosecco.

Isa Hoes en Medina Schuurman

We trappen af met Isa en Medina. Beide dames hebben met overgangsperikelen te maken. En zijn daarom hun zoektocht gestart naar een bewuste, relaxte en duurzame lifestyle. En die informatie delen ze in hun boeken, theatervoorstelling en op hun platform. En deze dag dus ook in het pop-up Overgangscafé!

Isa Hoes, Medina Schuurman en Hetty Crèvecoeur

Hetty Crèvecoeur

Gezondheidsdeskundige Hetty Crèvecoeur, bekend van Koffietijd, haar blogs bij A.Vogel en haar boek: Krachtvoer voor vrouwen, gaat meer in op het natuurlijke proces van de overgang. Hoe belangrijk is het om die in tact te houden, wat kun je zelf doen bij overgangsverschijnselen en hoe kunnen natuurlijke middelen je hierbij helpen?

Stel je vragen

Vervolgens is het aan jou. Welke vragen heb je voor Isa, Medina of Hetty? Ze lopen bij alle tafels langs om nog meer tips en informatie te geven over de overgang én om jouw vragen te beantwoorden.

Goodiebag

Als afsluiter staat er een goedgevulde goodiebag voor je klaar. Kortom: het belooft een middag te worden waar je bij moet zijn!

Pop-Up Overgangscafé met Isa Hoes en Medina Schuurman

Pop-up Overgangscafé

Woensdag 10 april is het dus zover, dan worden de deuren van het gloednieuwe pop-up Overgangscafé eenmalig geopend. De mannen mogen thuisblijven, want het belooft een heerlijk middagje uit met alleen maar dames te worden.
Er zijn maar een beperkt aantal kaarten beschikbaar, die onder andere te winnen zijn via de Samen Door De Overgang nieuwsbrief en Koffietijd. Houd deze kanalen in de gaten als je hier bij wilt zijn!

Datum: woensdag 10 april 2019
Tijd: 15.00 – 17.00 uur
Locatie: VondelCS, in het Vondelpark in Amsterdam

Laatste wijziging op deze pagina: 27-02-2019

Elke week een heerlijk gezond recept in je mailbox?

Wil je ook wekelijks op donderdag de heerlijkste gezonde recepten direct in je mailbox ontvangen? Schrijf je dan in voor de speciale "eet je gezond nieuwsbrief"!

Schrijf je in!