Vlogs Wilfred Genee van Vullen of Voeden

Een eigenwijze blik op de Hollandse lifestyle

barbara Kuiper

Barbara Kuiper
WhatsApp je vraag

Wilfred Genee ontdekt de A.Vogel tuinen

Wilfred Genee van Vullen of Voeden gaat op bezoek bij tuinman Wilfred Schenk in de A.Vogel tuinen. Nieuwsgierig naar de samenwerking tussen A.Vogel en Vullen of Voeden? 

Op de gezonde tour bij Lili

 Tuinman Wilfred Schenk gaat op bezoek bij Wilfred en Lili Genee. Ze raken in gesprek over gezonde voeding en hun visie hierop. Nieuwsgierig naar de samenwerking tussen A.Vogel en Vullen of Voeden? 

(Ont)haasten in het mediapark

Wilfred Genee geeft tuinman Wilfred Schenk een kijkje in zijn wereld. En laat zien hoe hij kan onthaasten in het mediapark. Nieuwsgierig naar de samenwerking tussen A.Vogel en Vullen of Voeden?

Promotie A.Vogel & Vullen of Voeden

Wilfred en Lili Genee van Vullen of Voeden en A.Vogel hebben een glashelder doel: Nederland wat bewuster laten leven. Mensen inspireren om gezonde (voedings)keuzes te maken. Vandaar dat je vanaf 28 november tot 10 december 2017, bij aankoop van 2 A.Vogel gezondheidsproducten, bij Kruidvat een speciale editie van het boek Vullen of Voeden cadeau krijgt! OP=OP! Meer informatie over de actie met Vullen of Voeden

Laatste wijziging op deze pagina: 04-12-2017

Elke week een heerlijk gezond recept in je mailbox?

Wil je ook wekelijks op donderdag de heerlijkste gezonde recepten direct in je mailbox ontvangen? Schrijf je dan in voor de speciale "eet je gezond nieuwsbrief"!

Schrijf je in!
Gratis Echinaforce Crème bij bestelling > € 20

Ontvang elke maand tips voor een gezonde lifestyle

tip

Ontvang tips en weetjes over een gezonde lifestyle

Inschrijven >>