Samenwerking A.Vogel & Vullen of Voeden

Samen voor een bewuster Nederland

Ilze ter Heide

Ilze ter Heide
WhatsApp je vraag

In het voorjaar van 2017 ontmoetten we elkaar. Een team van A.Vogel en Wilfred en Lili Genee. En al snel werd duidelijk hóe goed onze missies bij elkaar passen. Zoveel mogelijk mensen ondersteunen en inspireren bij hun zoektocht naar een gezonde, natuurlijke leefstijl. Vanuit twee invalshoeken, maar de gedachte is gelijk. De zaadjes voor een fijne, intensieve relatie waren geplant.

Vullen of Voeden

Speciale Vullen of Voeden

Als kick-off van de samenwerking maakten Wilfred en Lili Genee een nieuwe, speciale editie van hun boek Vullen of Voeden. Ontzettend leuk en leerzaam. Het moet meteen gezegd: Vullen of Voeden is geen dieetboek. Het is een wegwijzer in de wondere wereld van voeding. Naast heerlijke recepten bevat het boek vooral objectieve, laagdrempelige informatie over voeding en levensstijl en wat deze voor je gezondheid kunnen betekenen.

Nieuwe inzichten, auteurs, interviews en fotografie

Deze speciale Vullen of Voeden editie bevat bijdragen op het gebied van voeding, slaap en beweging. En een uitgebreid interview met tuinman Wilfred Schenk van A.Vogel over de filosofie van het merk en hoe heilzame planten en kruiden je kunnen ondersteunen bij een bewuste leefstijl. Het boek bevat ook tientallen nieuwe foto's, geschoten in de kleurrijke A.Vogel tuinen in 't Harde.

Samen voor een bewuster Nederland

A.Vogel en Vullen of Voeden hebben dan wel twee invalshoeken, maar een overeenkomstig en glashelder doel: Nederland wat bewuster maken op het gebied van voeding en beweging. En allebei hebben we de wens ons gedachtegoed zo breed mogelijk te delen. Daarom krijg je de vernieuwde editie van het boek 'Vullen of Voeden' ter waarde van €21,95 bij aankoop van € 20 aan A.Vogel producten in onze webshop.

Laatste wijziging op deze pagina: 26-04-2018

Hoe zit dat...?

Waarom ontstaan de beste ideeën onder de douche?
’s Morgens sta je op, je neemt een douche en … ineens bedenk je de oplossing voor het probleem waar je gisteren de hele dag over zat te piekeren! Waarom juist op dat moment?

Lees hier waarom!
Exclusief op avogel.nl: garantie op 100% tevredenheid*

Ontvang elke maand van A.Vogel tips voor een gezonde lifestyle.

tip

Ontvang maandelijks handige tips en weetjes over gezondheid en lifestyle.

Schrijf je nu in >