Samenwerking A.Vogel & Vullen of Voeden

Samen voor een bewuster Nederland

Ilze ter Heide

Ilze ter Heide
WhatsApp je vraag

In het voorjaar van 2017 ontmoetten we elkaar. Een team van A.Vogel en Wilfred en Lili Genee. En al snel werd duidelijk hóe goed onze missies bij elkaar passen. Zoveel mogelijk mensen ondersteunen en inspireren bij hun zoektocht naar een gezonde, natuurlijke leefstijl. Vanuit twee invalshoeken, maar de gedachte is gelijk. De zaadjes voor een fijne, intensieve relatie waren geplant.

Vullen of Voeden

Speciale Vullen of Voeden

Als kick-off van de samenwerking maakten Wilfred en Lili Genee een nieuwe, speciale editie van hun boek Vullen of Voeden. Ontzettend leuk en leerzaam. Het moet meteen gezegd: Vullen of Voeden is geen dieetboek. Het is een wegwijzer in de wondere wereld van voeding. Naast heerlijke recepten bevat het boek vooral objectieve, laagdrempelige informatie over voeding en levensstijl en wat deze voor je gezondheid kunnen betekenen.

Nieuwe inzichten, auteurs, interviews en fotografie

Deze speciale Vullen of Voeden editie bevat bijdragen op het gebied van voeding, slaap en beweging. En een uitgebreid interview met tuinman Wilfred Schenk van A.Vogel over de filosofie van het merk en hoe heilzame planten en kruiden je kunnen ondersteunen bij een bewuste leefstijl. Het boek bevat ook tientallen nieuwe foto's, geschoten in de kleurrijke A.Vogel tuinen in 't Harde.

Samen voor een bewuster Nederland

A.Vogel en Vullen of Voeden hebben dan wel twee invalshoeken, maar een overeenkomstig en glashelder doel: Nederland wat bewuster maken op het gebied van voeding en beweging. En allebei hebben we de wens ons gedachtegoed zo breed mogelijk te delen. Daarom krijg je de vernieuwde editie van het boek 'Vullen of Voeden' ter waarde van €21,95 bij aankoop van € 20 aan A.Vogel producten in onze webshop.

Laatste wijziging op deze pagina: 26-04-2018

Ontdek de A.Vogel tuinen

70% van de planten die we gebruiken voor onze producten komt uit deze tuinen.

Meer over de tuinen
Test je gezondheid

Doe een van de online zelftesten en ontvang direct advies

Naar de testen
Gratis A.Vogel Vitamine D3 bij je bestelling

Ontvang elke maand van A.Vogel tips voor een gezonde lifestyle.

tip

Ontvang elke maand van A.Vogel tips voor een gezonde lifestyle.

Schrijf je nu in >