Recepten Vullen of Voeden

Gezond en verantwoord eten dat snel op tafel staat

Lili Genee

Lili Genee
WhatsApp je vraag

Lili Genee, getrouwd met Wilfred, is bekend van de boeken: Vullen of voeden en Wedden dat het lekker is! Haar doel is om Nederland bewuster te laten eten, bewegen en leven. Benieuwd naar hoe Lili Genee denkt over voeding, waarom A.Vogel volgens haar past bij Vullen of Voeden en wat zij heeft meegekregen vanuit haar geboorteland Iran? Lees dan ons interview met Lili Genee!

Vullen of Voeden

3 unieke recepten van Lili Genee

Elke week verschijnt er een nieuw recept. Houd deze pagina in de gaten of schrijf je in voor de Eet Je Gezond nieuwsbrief.

Hamburger van pompoen en shiitake

Een lekker alternatief voor een vleeshamburger. De shiitake in de burger geven hem toch een hartige tint, een smaak die je in vegetarische producten vaak mist. Bekijk het recept.

Vegetarische hamburger van pompoen en shiitake

Romige bloemkoolsoep

Soep is een makkelijk, snel klaar te maken gerecht! Daarnaast is het ook ideaal om in te vriezen, op die manier heb je altijd iets gezonds in huis. Bekijk het recept!

Romige bloemkoolsoep

Stamppot van knolselderij en zeekraal

De stamppot bestaat uit maar 5 basisingrediënten. Om het gerecht af te maken en wat extra groenten toe te voegen, serveert Lili er een Japanse koolsalade bij. Ideaal om te bereiden als je een grote groep eters krijgt. Bekijk het recept!

Stamppot van knolselderij en zeekraal

Japanse koolsalade

Deze koolsalade zit boordevol groenten en past perfect bij de stamppot met knolselderij en zeekraal. De salade is ideaal om te serveren als bijgerecht voor als je een grote groep eters krijgt. Bekijk het recept!

Japanse koolsalade

 

Salade met geitenkaas en rauwe witlof

 

Lekker voor bij tomatensoep of een andere soep, deze salade met geitenkaas en rauwe witlof. Bekijk ook onderstaande variatietips om de salade nog meer naar jouw smaak te maken! Bekijk het recept.

Salade met geitenkaas en rauwe witlof

 

2 extra recepten van Vullen of Voeden

We hebben ook nog twee extra recepten voor jullie klaar staan. Deze  gerechten komen in de tweede en derde vlog van Wilfred voorbij.

Rauwe vruchtentaart

Deze rauwe vruchtentaart is naast gezond ook nog eens heel lekker. Het recept komt uit het boek Vullen of Voeden van Wilfred en Lili Genee. Bekijk het recept!

Rauwe vruchtentaart uit Vullen of Voeden

 

Laatste wijziging op deze pagina: 05-12-2017

Gratis A.Vogel Vitamine D3 bij je bestelling

Ontvang elke maand van A.Vogel tips voor een gezonde lifestyle.

tip

Ontvang elke maand van A.Vogel tips voor een gezonde lifestyle.

Schrijf je nu in >