background

A.Vogel Natuurlijk & Gezond

Uw route naar de A.Vogel Tuinen

De Gezondste Plek van Nederland

Adresgegevens A.Vogel tuinen

A.Vogel Tuinen
Eperweg 3-5
8084 RB 't Harde

Openingstijden

U bent dagelijks van harte welkom in de tuinen tussen zonsopkomst en zonsondergang. De tuinen zijn op zijn mooist tussen juni en september!

De Landgoedwinkel is geopend van 1 mei t/m 28 oktober 2017 van 10.00 uur tot 17.00 uur. Op zon- en feestdagen is de winkel gesloten.

Vragen over de A.Vogel Tuinen? Neem gerust contact met ons op

Wilt u meer weten over de arrangementen, de wandelroutes of het landgoedwinkeltje? Stuur ons dan gerust een mail! Mailen kan naar: avogeltuinen@biohorma.nl.

Bellen kan ook naar het A.Vogel Informatiecentrum.

Honden in de A.Vogel tuinen

Vanwege wetgeving en gezondheidsregels mogen we honden helaas niet toelaten in de A.Vogel tuinen. Op het landgoed en op de paden langs de A.Vogel tuinen zijn ze natuurlijk wel welkom, mits aangelijnd. Wij danken u voor uw begrip.

Uw route naar de A.Vogel Tuinen

U vindt De Gezondste Plek van Nederland op Landgoed Zwaluwenburg tussen de plaatsen 't Harde en Elburg (Gelderland). Woont u in de buurt of bent u op vakantie in de omgeving? Dan is het zeker de moeite waard om even de tijd te nemen voor dit gezonde stukje aarde...

Komt u vanaf de A28?

Vanaf de snelweg neemt u - vanuit beide richtingen - afrit 't Harde. Onderaan de afrit komt u uit bij de N309. Volg daar de borden richting 't Harde. Als u uw weg vervolgt, rijdt u door het dorp (nog steeds N309). Wanneer u 't Harde uit rijdt, gaat u rechtdoor op de rotonde. Na zo'n 2 kilometer ligt De Gezondste Plek van Nederland aan uw rechterhand.

Komt u vanaf de A50?

Vanaf de A50 neemt u - vanuit beide richtingen - afrit Epe (afslag 27). Beneden aan de afrit blijft u de borden naar Epe volgen (over de N309). Neem na 1,1 km de tweede afslag op de rotonde (N309) richting Epe. Vervolgens neemt u na 2,9 km op de rotonde de tweede afslag (Tongerenseweg N309) richting Nunspeet. Neem na 2,8 km de eerste afslag op de rotonde (Elburgerweg N309) richting Elburg. Na 7,7 km neemt u op de rotonde de eerste afslag richting Elburg (Eperweg). U begeeft zich dan nog steeds op de N309 en na 1,4 km bent u aangekomen op De Gezondste Plek van Nederland.

Parkeren

Bij de A.Vogel tuinen is voldoende parkeergelegenheid voor personenauto's.

Openbaar vervoer

Ook met het openbaar vervoer kunt u bij onze tuinen komen. U kunt uw route naar de tuinen plannen met 9292ov.nl.

Let op: loopafstand vanaf station 't Harde is ca. 30 minuten.

Wist je dat 70% van de planten die we gebruiken voor de A.Vogel producten uit onze eigen tuinen komen?

70% van de planten die we gebruiken voor de A.Vogel producten komt uit de tuinen bij ’t Harde. De overige 30% niet. Simpelweg omdat deze planten niet in ons klimaat kunnen groeien. We oogsten ze daarom op de plek waar ze vandaan komen. 100% ecologisch en maatschappelijk verantwoord.

Lees meer

Ontdek de principes
van Alfred Vogel

De natuur geeft ons alles wat we nodig hebben om onze gezondheid te behouden.

Ontdek A.Vogel Wereld
Natuurlijke stoelgang bevorderen? Vraag gratis een probeerverpakking Linoforce aan! Vraag gratis linoforce aan