background

A.Vogel Natuurlijk & Gezond

Gezonde Wandelroute

Ontdek de A.Vogel tuinen en maak een gezonde wandeling door de kruidenvelden

Wandelen in de A.Vogel tuinen

Wilt u zelf eens een kijkje komen nemen in de A.Vogel tuinen? Dat kan! U bent van harte welkom op Landgoed Zwaluwenburg in 't Harde. Hier kunt u door de A.Vogel kruidenvelden wandelen en de interactieve wandelroute volgen die op het landgoed is uitgezet: de A.Vogel Gezonde Wandelroute.

A.Vogel Gezonde Wandelroute

De wandelroute is ongeveer vier kilometer lang en is uitgezet in samenwerking met Stichting Geldersch Landschap. De route loopt door een prachtig gevarieerd landschap met loof- en naaldbossen, oude boerderijen en door houtwallen omzoomde weilanden en kruidenvelden.

Heerlijk ruikende plantenzee

In de A.Vogel tuinen op het landgoed worden de ingrediënten verbouwd voor de natuurlijke middelen van A.Vogel. Zomers is het in de A.Vogel tuinen een kleurenzee van bloeiende planten en ruikt het er heerlijk. Voor kinderen is er een speciale speurtocht uitgezet en in de Speeldernis kunnen zij zich heerlijk uitleven.

Gratis A.Vogel tuininformatie

Aanmelden voor de wandeling op landgoed Zwaluwenburg is niet nodig. Bij zorgboerderij Westbroek, gelegen op het landgoed aan de Eperweg 3-5, is gratis tuininformatie af te halen waarmee u zelf op pad kunt. Landgoed Zwaluwenburg is zeven dagen per week geopend voor bezoek. Toegang is gratis. Honden zijn toegestaan, mits aangelijnd.

Wist je dat

70% van de planten die we gebruiken voor de A.Vogel producten uit onze eigen tuinen bij ’t Harde komt?

Lees meer

Kracht uit de natuur

De natuur geeft ons alles wat we nodig hebben om onze gezondheid te behouden.

Ontdek de A.Vogel Tuinen!

Ontvang elke maand van A.Vogel tips voor een gezonde lifestyle.

tip

Ontvang elke maand van A.Vogel tips voor een gezonde lifestyle.

Schrijf je nu in >