background

A.Vogel Natuurlijk & Gezond

De tuinen van Appeltern

De tuinen van Appeltern is één van de samenwerkingspartners van de A.Vogel tuinen

De A. Vogel tuin in Appeltern

Heel veel grondstoffen en ingrediënten van medicijnen en verzorgingsmiddelen komen uit bloemen en planten. Vaak zijn het alledaagse soorten die u overal terugvindt. Wist u bijvoorbeeld dat het driekleurig viooltje helpt bij acne of eczeem. En dat Hedera klimop een slijmoplossend, krampopheffend en kalmerende werking heeft?

In samenwerking met A.Vogel is in De Tuinen van Appeltern de A.Vogel kruidentuin gerealiseerd. Hier vindt u tenminste honderd verschillende medicinale planten. Op de naamplaatjes die bij alle planten staan, kunt u zien welke gezonde werking er van de planten uitgaat. Deze tuin is bedoeld om u zoveel mogelijk kennis te laten maken met gezonde kruiden en de genezende kracht van vaste planten.Download als PDF om de kortingsbon te printen.

 

Natuurlijk spelen en ontdekken

Wilt u genieten van ons park met uw hele gezin? Dat kan! Wij hebben voor jong en oud veel te bieden. Terwijl u geniet van alle tuinen en natuur, genieten uw kinderen ook, maar dan op een andere manier.
Afgelopen winter is er in Appeltern hard gewerkt aan een nieuw ontdekkingsland, dit speciaal voor de kinderen! Een pad van ruim een kilometer neemt ze mee door de wildernis waar zich onderweg over allerlei natuurlijke obstakels moet klimmen.
In samenwerking met Vivara gaat Appeltern dit jaar insectenhoekjes, nestkasten en vlinderstruiken realiseren om de kids tijdens hun toch ook kennis te laten maken met de verschillende dieren uit onze natuur!

Openingsdagen  en -tijden 2013

Iedere dag geopend van 1 maart tot en met 24 november. Ook op zon- en feestdagen.
April t/m september: geopend van 10.00 - 18.00 uur
Oktober en november: geopend van 10.00 - 17.00 uur

Adres

De Tuinen van Appeltern
Walstraat 2a
6629 AD Appeltern
0487-541732
www.appeltern.nl

Wist je dat 70% van de planten die we gebruiken voor de A.Vogel producten uit onze eigen tuinen komt?

70% van de planten die we gebruiken voor de A.Vogel producten komt uit de tuinen bij ’t Harde. De overige 30% niet. Simpelweg omdat deze planten niet in ons klimaat kunnen groeien. We oogsten ze daarom op de plek waar ze vandaan komen. 100% ecologisch en maatschappelijk verantwoord.

Lees meer

Kracht uit de natuur

De natuur geeft ons alles wat we nodig hebben om onze gezondheid te behouden.

Ontdek de A.Vogel Tuinen!