background

A.Vogel Natuurlijk & Gezond

Restaurant Amuse

Amuse is één van de samenwerkingspartners van de A.Vogel tuinen

Culinair (na)genieten bij Restaurant Amuse

Genieten op de Gezondste Plek van Nederland…  de koks van Amuse doen dat, in het seizoen, bijna dagelijks. Ze oogsten groenten vers uit de natuur, waardoor het toevoegen van suiker of zout bijna overbodig wordt. “Onze koks gebruiken de verse kruiden om smaak toe te voegen. Ontzettend gezond en precies zoals Alfred Vogel dat vroeger al adviseerde”, geeft Vera Kleinrensink aan. “Leuk is ook dat onze koks, tijdens het plukken van de gezonde groentes en kruiden, meteen weer inspiratie opdoen voor het A.Vogel menu dat bij ons op de kaart staat.”

Passie voor de natuur

Amuse gebruikt graag producten van gepassioneerde Veluwse ondernemers. “Gezond verstand en waardering voor de natuur zit bij díe ondernemers vaak nog diep geworteld. En die verbondenheid proef je. De Gezondste Plek van Nederland – een verzamelplek voor ondernemers met passie – moedigt ons dan ook aan om nóg meer mooie gerechten te maken”, vertelt Pim Kleinrensink.

Proeven wat u ziet

Een voorgerecht van in verse kruiden gemarineerde zalm. Chips van aardpeer. Oost-Indische kers over de sla. “De bloem van deze laatste plant smaakt naar radijs en ziet er vrolijk uit”, zegt Pim. “De dropplant is nog een uitdaging maar ik ben bezig met een parfait van drop”. Bij Restaurant Amuse proeft u écht wat u in de tuinen ziet.

Restaurant Amuse ligt midden in ’t Harde, is geopend vanaf 17:00 uur (in overleg eerder) en uitsluitend op woensdag gesloten. Ook een lunch is in overleg mogelijk. Heeft u specifieke wensen? Neem dan even contact op via onderstaand telefoonnummer.

“Wij begroeten u graag in ons restaurant!”
aldus Pim en Vera Kleinrensink.

Restaurant Amuse
Eperweg 47B
8084 HB  ’t Harde

tel: 0525-654168
www.restaurantamuse.nl

Wist je dat

70% van de planten die we gebruiken voor de A.Vogel producten uit onze eigen tuinen bij ’t Harde komt?

Lees meer

Kracht uit de natuur

De natuur geeft ons alles wat we nodig hebben om onze gezondheid te behouden.

Ontdek de A.Vogel Tuinen!

Ontvang elke maand van A.Vogel tips voor een gezonde lifestyle.

tip

Ontvang elke maand van A.Vogel tips voor een gezonde lifestyle.

Schrijf je nu in >