background

A.Vogel Natuurlijk & Gezond

Geldersch Landschap en Geldersche Kasteelen

Geldersch Landschap is één van de samenwerkingspartners van de A.Vogel tuinen

Geldersch Landschap en Geldersche Kasteelen beheert vele natuurterreinen, landgoederen, kastelen en historische huizen, landbouwgronden en boerderijen in Gelderland. De ruim 11.000 hectare grond en circa 600 gebouwen vormen in het steeds drukkere bestaan van ieder mens een oase van rust en schoonheid.

Landgoed Zwaluwenburg

Een van de fraaie plekken die de stichting op de Veluwe beheert is Landgoed Zwaluwenburg, waar de A. Vogel tuinen liggen. Als lid van de bedrijfsrelatiekring van Geldersch Landschap en Geldersche Kasteelen helpt A.Vogel al jaren actief mee aan het beheer en behoud van de natuur en cultuur in Gelderland.

Financiële steun essentieel

Het behoud en herstel van het eigen karakter van Gelderland is alleen mogelijk dankzij de brede steun van bijna 40.000 begunstigers, overheden en fondsen. Wordt u donateur van Geldersch Landschap en Geldersche Kasteelen? Dan stemt u automatisch voor meer rust, ruimte en een rijkere Gelderse natuur en cultuur. Voor uzelf én onze toekomstige generaties.

Wilt u meer weten over Geldersch Landschap en Geldersche Kasteelen of donateur worden? Kijk dan op www.mooigelderland.nl

Huys de Zyp: proef Gelderland

Ruiken, proeven en eten… net als A.Vogel, houdt ook Geldersch Landschap en Geldersche Kasteelen zich bezig met het combineren van natuur met een gezonde leefstijl. Ze doet dat onder andere met haar productenlijn ‘Huys de Zyp’.

Leven van het land

Genieten van landschappen en leven van het land; het ligt dicht bij elkaar in Gelderland. Geldersch Landschap en Geldersche Kasteelen beheert namelijk ook een flink aantal boomgaarden en tuinderijen, waar in harmonie met de natuur gewerkt wordt. En dat is niet alleen goed voor het behoud van het cultuurlandschap, het is ook goed voor de fijnproever!

Streekproducten uit Gelderland

Onder het merk ‘Huys de Zyp’ brengt de stichting pure Gelderse producten op de markt. U kunt dan denken aan bijzondere kazen, prachtig vlees, verrassende fruitproducten, en zelfs complete gerechten waar u zó van kunt genieten. En u steunt er ook nog eens het behoud van de Gelderse natuur en cultuur mee.

Bestellen?

Bent u benieuwd naar de producten van ‘Huys de Zyp’? Neem dan eens een kijkje op www.huysdezyp.nl. U kunt de producten daar bestellen via de webshop, maar ook een telefonische bestelling is mogelijk. U belt daarvoor tijdens kantooruren 0341 – 43 70 09 (lokaal tarief).

Wist je dat

70% van de planten die we gebruiken voor de A.Vogel producten uit onze eigen tuinen bij ’t Harde komt?

Lees meer

Kracht uit de natuur

De natuur geeft ons alles wat we nodig hebben om onze gezondheid te behouden.

Ontdek de A.Vogel Tuinen!

Ontvang elke maand van A.Vogel tips voor een gezonde lifestyle.

tip

Ontvang elke maand van A.Vogel tips voor een gezonde lifestyle.

Schrijf je nu in >