Melk aan de kook brengen met de suiker, Bambu toevoegen en oplossen, chocolade toevoegen en al roerend oplossen. Gedurende tien minuten laten afkoelen. Boter toevoegen en roeren tot een zalvige massa. Daarna één voor één de eieren toevoegen met een mixer en het geheel goed mengen. Per ei 1 minuut mixen. In de gewenste bokaaltjes of schaaltjes doen en laten rusten, best koelen in de koelkast.
Hetty houdt zich als natuurgeneeskundig en orthomoleculair therapeut al 15 jaar intensief bezig met gezondheid, gezonde voeding en lifestyle. Het is haar passie om mensen te inspireren en te informeren over een gezonde lifestyle. En haar motto? Voor iedereen een gezond en gelukkig leven!
Wil je ook twee keer ber week de heerlijkste recepten direct in je mailbox ontvangen? Schrijf je dan in voor de speciale nieuwsbrief!
100% natuurlijke smaakmaker. Eenmaal in huis, altijd verkocht!
Bestel Herbamare online!Schrijf je dan in voor onze maandelijkse nieuwsbrief!
Schrijf je in!