background

Eet je gezond met A.Vogel recepten

Bambu pasta

Hetty Crevecoeur
  • Tijd: min
  • Bereiden: min

Ingrediënten

Bambu pasta

  • 75 ml melk (1 kopje)
  • 75g fondantchocolade
  • 40g Bambu
  • 200g suiker
  • 2 eieren
  • 250g boter

Bambu pasta

Melk aan de kook brengen met de suiker, Bambu toevoegen en oplossen, chocolade toevoegen en al roerend oplossen. Gedurende tien minuten laten afkoelen. Boter toevoegen en roeren tot een zalvige massa. Daarna één voor één de eieren toevoegen met een mixer en het geheel goed mengen. Per ei 1 minuut mixen. In de gewenste bokaaltjes of schaaltjes doen en laten rusten, best koelen in de koelkast.

Hetty Crevecoeur

Hetty houdt zich als natuurgeneeskundig en orthomoleculair therapeut al 15 jaar intensief bezig met gezondheid, gezonde voeding en lifestyle. Het is haar passie om mensen te inspireren en te informeren over een gezonde lifestyle. En haar motto? Voor iedereen een gezond en gelukkig leven!

Wil je ook twee keer ber week de heerlijkste recepten direct in je mailbox ontvangen? Schrijf je dan in voor de speciale nieuwsbrief!

 

Elke maand een heerlijk gezond recept in je mailbox?

Schrijf je dan in voor onze maandelijkse nieuwsbrief!

Schrijf je in!

Meld je nu aan! Gratis nieuwsbrieven en specials van A.Vogel

Inspiratie voor een gezond leven!

Het mooiste stukje natuur ben je zelf

Ontvang elke maand van A.Vogel tips voor een gezonde lifestyle.

tip

Ontvang elke maand van A.Vogel tips voor een gezonde lifestyle.

Schrijf je nu in >