A.Vogel oogstdagen

Help mee tijdens de oogstdagen in de A.Vogel tuinen in 't Harde

Meld je nu aan!

Haal je overall of oude kleding maar onder het stof vandaan, doe je haren vast en trek je laarzen aan, want jij gaat onze tuinmannen helpen met oogsten! Dat betekent: mouwen opstropen en handen in de aarde, want oogsten doen we nog op ambachtelijke wijze. Ervaar het zelf! Na afloop staat er een lunch klaar en kun je zelf de A.Vogel tuinen ontdekken met de audiotour. Bewandel het Blotevoetenpad en maak je eigen kruidenthee.

Zin om mee te helpen? Meld je samen met je vriend(in) of lief aan voor één van de vier compleet verzorgde Oogstdagen. Er zitten geen kosten aan verbonden en er is plaats voor maximaal 25 personen per dag. Na aanmelding krijg je binnen twee werkdagen bericht of jij mag deelnemen!

Benieuwd naar het programma of naar welke oogstdagen er zijn? Scroll naar beneden en lees hier meer over.

*Ben je verhinderd? Laat het ons minimaal 3 dagen van te voren weten, dan kunnen we iemand anders blij maken met jouw plekje.

Laatste wijziging op deze pagina: 23-10-2017

Hoe zit dat...?

Waarom ontstaan de beste ideeën onder de douche?
’s Morgens sta je op, je neemt een douche en … ineens bedenk je de oplossing voor het probleem waar je gisteren de hele dag over zat te piekeren! Waarom juist op dat moment?

Lees hier waarom!
Exclusief op avogel.nl: garantie op 100% tevredenheid*

Ontvang elke maand van A.Vogel tips voor een gezonde lifestyle.

tip

Ontvang maandelijks handige tips en weetjes over gezondheid en lifestyle.

Schrijf je nu in >