background

De gedachten op een rijtje...

...met Passiflora Rustgevend Extra Sterk van A.Vogel

Wouter (32) is al sinds 2005 bedrijfsleider in een kledingzaak en doet zijn werk altijd met veel plezier. "Toen ik eind 2009 de overstap maakte van een middelgroot naar een groot filiaal, merkte ik dat er ontzettend veel op me af kwam. Allemaal leuke dingen gelukkig, maar ik werd er wel wat drukker in mijn hoofd van."

Leidinggeven op hoger niveau

"Na een periode van acht jaar in een middelgroot filiaal te hebben gewerkt, merkte ik dat ik uitgeleerd was. Ik wilde leidinggeven op een hoger niveau en in een professionelere organisatie. Al na drie weken bij mijn nieuwe werkgever voelde ik dat ik de juiste organisatie had gekozen. De club om aan te sturen is ruim viermaal groter, de aanpak van de administratie een stuk professioneler én ik krijg nu veel meer de vrijheid om zelf invulling te geven aan het hele winkelproces", geeft Martijn aan.

De keerzijde van een nieuwe uitdaging

"Wat ik het leukst vind aan mijn nieuwe baan in een grotere winkel? Dat ik steeds opnieuw wordt uitgedaagd in heel verschillende dingen. En dat is gelijk ook de valkuil. Ik ben een perfectionistisch persoon en wil het liefst in een week tijd alles perfect hebben draaien. Tja, en dat kan wel eens voor wat drukte in het hoofd zorgen, zeg maar. In mijn enthousiasme was ik met zóveel dingen tegelijk bezig, dat het me soms een beetje begon te duizelen. Toen mijn vriendin dat merkte, raadde ze me Passiflora Rustgevend Extra Sterk van A.Vogel aan."

Lekker rustig en minder stressgevoelig

"Iedere ochtend neem ik twee tabletjes Passiflora Rustgevend in en dat helpt me goed. Ik kan goed met stresssituaties omgaan, mijn gedachten zijn goed op orde en ik ben minder stressgevoelig. En daardoor kan ik goed overzicht houden in de drukte van alledag. Ik denk dat mij niets anders rest dan A.Vogel te bedanken voor dit mooie product!"

Passiflora Rustgevend Extra Sterk

Rustgevend! Passiflora Rustgevend Extra Sterk - stress-situaties + examenspanning | A.Vogel

30st

€ 10,99

In winkelwagen

bevat passiebloem, citroenmelisse en valeriaan. Deze planten helpen snel bij innerlijke onrust en …
Meer info

Voedingssupplement - kruidenpreparaat. Lees voor gebruik de gebruiksaanwijzing.

Laatste wijziging op deze pagina: 20-04-2017
Bron: Natuurlijk & Gezond. Gezond leven in harmonie met de natuur. Biohorma 2011. Uitgeverij Mix Media B.V., Lelystad

Hoe zit dat...?

Waarom ontstaan de beste ideeën onder de douche?
’s Morgens sta je op, je neemt een douche en … ineens bedenk je de oplossing voor het probleem waar je gisteren de hele dag over zat te piekeren! Waarom juist op dat moment?

Lees hier waarom!
Exclusief op avogel.nl: garantie op 100% tevredenheid*

Ontvang gratis 3 e-mails met praktische tips van ontspanningscoach Iris

tip

Ontvang gratis tips van ontspanningscoach Iris

Aanmelden >>