Superfood

Vers fruit, verse groenten, volkorenproducten…dit zijn allemaal erg gezonde voedingswaren. Sommige soorten springen er echter nog eens boven uit omdat het echte energiebommetjes zijn. Deze producten bevatten veel vezels, vitaminen, mineralen en zorgen ervoor dat je fris en opgewekt de dag doorkomt. De moeite waard om te weten welke deze producten precies zijn en om ze elke dag te gebruiken dus. Felle kleuren in fruit en groenten wijzen er meestal op dat deze soorten veel antioxidanten bevatten. Verwerk ze dus regelmatig in uw dagelijkse voeding en start er vandaag mee!

Supertip: Supersmoothie!

Superfood-proof ontbijten? Maak een supersmoothie met bosbessen en kokosmelk (tip: bosbessen zijn in bijna elke supermarkt ook in handige diepvriesverpakkingen verkrijgbaar). Nóg gezonder? Voeg dan wat rauwe spinaziebladeren toe. Klinkt gek, maar dat proef je niet in de smoothie. En je krijgt wél alle gezonde voedingsstoffen binnen. Klik hier voor meer supersmoothie-tips!

Felle kleuren zijn super!

Ook tijdens de lunch en de avondmaaltijd zijn superfoods goed en makkelijk te verwerken. Makkelijke vuistregel? Kies felgekleurde groenten en fruitsoorten. Kook bijvoorbeeld eens een soep met rode paprika en ui. Eet een salade van kiemen, tomaat, ui en zoete puntpaprika. En ‘snack’ met blauwe druiven, pruimen of aardbeien óf zelfs een stukje chocola. Maar doe dat laatste dan wel puur, chocolade met een cacaogehalte van 72% of meer is goed.  Sssssuperveel succes!

Doe mee aan de Lentekuur en ga energiek de lente in. Wil je daarnaast extra ondersteuning? Bestel dan het Lentekuurpakket!

Lentekuur pakket

De lente is begonnen: Lentekuurpakket


Meer info >

Voedingssupplementen. Lees voor gebruik de gebruiksaanwijzingen.

Laatste wijziging op deze pagina: 17-09-2018
Bron: Natuurlijk & Gezond. Gezond leven in harmonie met de natuur. Biohorma 2011. Uitgeverij Mix Media B.V., Lelystad

Ontdek de A.Vogel tuinen

70% van de planten die we gebruiken voor onze producten komt uit deze tuinen.

Meer over de tuinen
Test je gezondheid

Doe een van de online zelftesten en ontvang direct advies

Naar de testen
Gratis A.Vogel Vitamine D3 bij je bestelling

Ontvang elke maand van A.Vogel tips voor een gezonde lifestyle.

tip

Ontvang elke maand van A.Vogel tips voor een gezonde lifestyle.

Schrijf je nu in >