background

KennisQuiz | Onvoldoende weerstand, griep en verkoudheid…hoe zit dat?

Vraag 1

Een goede weerstand is belangrijk bij…

Ieder mens beschikt over een eigen, natuurlijke weerstand tegen ziekteverwekkers. Dit systeem wordt ook wel het immuunsysteem genoemd. Een goede weerstand zorgt ervoor dat bacteriën en virussen die ons lichaam binnendringen worden bestreden en ons niet ziek maken. Zodra een bacterie of virus er in slaagt om in het bloed te komen, staat er bij een gezonde weerstand als het ware meteen een leger aan verdedigers (witte bloedlichaampjes) klaar om te hulp te schieten. De weerstand maakt op die manier gelijk korte metten met de indringers en kan op die manier griep en verkoudheid helpen voorkomen. Zijn de indringers er toch in geslaagd verder door te dringen? Dan worden we misschien wel (een beetje) ziek – dat gebeurt toch van tijd tot tijd – maar kan de goede weerstand er wél voor zorgen dat we sneller op de been zijn.

Zelfdiagnose

Hoe is het met uw gezondheid gesteld? Klik hier en kies uit verschillende zelfdiagnosetesten, zoals de grieptest en overgangstest.

Onze tip bij griep en verkoudheid

Echinaforce tabletten. Deze tabletten krijgen maar liefst een 9,2 als waardering van meer dan 800 gebruikers.

Bestel Echinaforce tabletten

Hoe zit dat...?

Waarom ontstaan de beste ideeën onder de douche?
’s Morgens sta je op, je neemt een douche en … ineens bedenk je de oplossing voor het probleem waar je gisteren de hele dag over zat te piekeren! Waarom juist op dat moment?

Lees hier waarom!
Natuurlijke stoelgang bevorderen? Vraag gratis een probeerverpakking Linoforce aan! Vraag gratis linoforce aan